Landahl Advokatbyrå söker biträdande jurister

Rekryterare
Landahl Advokatbyrå
Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 mars 2017
Stängs
den 16 april 2017
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Vi söker två biträdande jurister, en som kommer att arbeta främst inom fastighetstransaktioner och en som arbetar främst inom entreprenadrätt inklusive processer i domstol.

Våra klienter är ledande svenska aktörer inom fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling samt transaktioner. Vi har en väl etablerad kontakt och arbetar nära våra klienter.

Du kommer att arbeta som biträdande jurist inom ett eller flera av byråns praktikområden, i nära samarbete med erfarna advokater och övriga kollegor.

Vem är Du?
För att lyckas i rollen inom fastighetstransaktioner tror vi att Du har arbetat med transaktioner eller finansiering tidigare, gärna fastighetstransaktioner, i minst två år på bolag eller annan advokatbyrå och att Du har en juristexamen.

För att arbeta med entreprenadrätt behöver Du, om Du inte har erfarenhet av det, ha ett starkt intresse och en vilja att lära Dig. I grunden har Du erfarenhet av affärsjuridiskt arbete, Du har en juristexamen och är notariemeriterad. För båda tjänsterna är erfarenhet av mark- och miljörätt meriterande.

Som person har Du ett starkt driv och trivs att arbeta i en resultatorienterad miljö. Du har ett intresse för näringslivet och affärer och Du är ansvarsfull, kommunikativ, förtroendeingivande och lösningsorienterad. Som jurist är Du analytisk och gillar siffror, prestigelös, engagerad och stresstålig. Vidare trivs Du med att arbeta självständigt och samarbetar väl med andra.

Vad erbjuds Du?
Vi värdesätter våra medarbetares åsikter och synpunkter och månar om ett arbetsklimat med transparens. Tack vare vår stora klientstock kan vi erbjuda Dig god variation av juridiska ärenden i nära samarbete med våra specialister.

Den som trivs på jobbet levererar också de bästa resultaten! Just därför är vårt mål att skapa en stimulerande arbetsmiljö med en bra balans mellan arbete och privatliv. Därför satsar vi även på friskvård av både kropp och själ med bl a föreläsningar, generöst friskvårdsbidrag och möjlighet att träna på arbetstid. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för Dig som vill göra byråkarriär, då vi satsar långsiktigt på våra jurister för att även de ska bli specialister med möjlighet till framtida delägarskap.

För frågor om tjänsten är Du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki på Jurek Rekrytering & Bemanning, telefon 0766331440. Ansökan sker via www.jurek.se och ska innehålla CV, personligt brev samt betygskopior från universitetet. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi emotser Din ansökan snarast.

Om verksamheten
Har Du ett stort intresse för fastigheter, bygg och miljö? Det har vi också!

Våra klienter anlitar oss för att vi är specialister inom fastigheter, bygg och miljö, vilket ger intressanta juridiska utmaningar som ständigt driver oss fram till nytänkande lösningar. Landahls mål är att vara en modern och proaktiv konsultbyrå samt ledande fullservicebyrå inom fastighetsjuridiken.

Vi söker Dig som är en engagerad medarbetare med en positiv och professionell inställning, som trivs i rollen som konsult och har en vilja att åstadkomma de bästa resultaten. Du kommer att arbeta med kompetenta och väl ansedda kollegor som finns där för Dig. Tillsammans med Din handledare jobbar Du nära våra klienter med eget ansvar.

Liknande jobb

Liknande jobb