Kvalitetschef till Bluegarden

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 mars 2017
Stängs
den 16 april 2017
Kontakta
Anna Smedberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till vår uppdragsgivare Bluegarden söker vi en Kvalitetschef som kommer få en spännande nyckelroll i ett företag med kraftig tillväxt. Du ska ansvara för den fortsatta utvecklingen av kvalité-, miljö- och informationssäkerhetsområdet. Tjänsten som kvalitetschef innebär att du kontinuerligt ser över och utvecklar kvalitetsprocesser med fokus på förbättrad kvalitet och ökad produktivitet.

Tjänsten är placerad på Bluegardens huvudkontor vid Skanstull, Stockholm. Rollen är direkt underställd VD och du ingår i ledningsgruppen.

Arbetsuppgifter och tjänsten
I rollen som Kvalitetschef ska du säkra verksamhetsutveckling ur ett kvalitets-, miljö- och informationssäkerhetsperspektiv, du får ett självständigt, omväxlande och utåtriktat arbete. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka hur företaget ska arbeta med miljö- och kvalitetsfrågor, i dag och i framtiden. Du kommer att leda både det strategiska och operativa kvalité-, miljö- och informationssäkerhetsarbetet på Bluegarden.

I tjänsten ingår att:

  • Ansvara, utveckla och förvalta ISO 9001 och ISO 14001 certifieringarna.
  • Identifiera och initiera förbättringsåtgärder i Bluegardens processer.
  • Projektleda och samordna arbetsgrupper inom kvalitet-, miljö- och informationssäkerhetsområdet.
  • Fortsätta arbetet mot en informationssäkerhets certifiering (ISO 27001). 
  • Sprida kunskap och förståelse för kvalitet, miljö, och informationssäkerhet.
  • Uppföljning av mål och resultat inom miljö och kvalitet.
  • Införa och förbättra kvalité i organisationens processer genom att stötta och arbeta tillsammans med verksamheten i kvalitetsarbetet.
  • Bidra i ledningsgruppsarbetet för företaget.  

Erfarenhet, utbildning och person
Till den här rollen söker vi dig som har ett stort och genuint intresse för frågor inom kvalité, miljö samt informationssäkerhet. Du har en relevant utbildning med inriktning miljö och kvalitet eller likvärdig inriktning. Efter avslutad utbildning har du sedan arbetat minst fyra år med liknande arbetsuppgifter.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi tror att den här rollen passar dig som är förtroendeingivande, kommunikativ och förstår innebörden av att arbeta självständigt i en roll. Du ska klara av att hantera och balansera mellan strategisk höjd och operativt ”hands-on” uppgifter. Vidare kan du prioritera och ta ansvar för ditt område, då du är själv i denna roll på företaget. Du trivs i en händelserik miljö där du behöver kunna vara prestigelös men samtidigt kunna vara tydlig i din målsättning.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bluegarden med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen nedan. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Anna Smedberg på 08-120 50 429. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Bluegarden är marknadsledande system- och tjänsteleverantör inom området Human Resources och Lön. Vi erbjuder helhetslösningar som förenklar och effektiviserar administrationen samt skapar affärsvärde för kunden genom överblick och tillgänglighet till relevant HR-information och HR-verktyg. Bluegarden utvecklar, marknadsför, installerar, underhåller och ger kundservice runt de egna produkterna HR-plus och Medvind. Vi levererar även outsourcing av Löne- och HR-administration. Bluegarden är en koncern med egen verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Varje månad får 2,3 miljoner skandinaver sin lön via Bluegardens lösningar. Koncernen har c:a 600 anställda och i Sverige arbetar 150 personer. Merparten av vår verksamhet i Sverige finns i Malmö, Växjö och Stockholm. Hos oss kan du arbeta med allt från systemutveckling, försäljning, implementering, utbildning, drift och support.

Liknande jobb

Liknande jobb