Avtalsjurister till RISE

Rekryterare
Plats
Västra Götaland
Annonserat
den 17 mars 2017
Stängs
den 2 april 2017
Ref:
SE-11990
Kontakta
Suzanne Waxberg
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Drivna och relationskapande jurister till RISE

Vi söker nu jurister med stort engagemang som vill vara en del av det team som hanterar avtal och andra juridiska ärenden inom RISE. I denna roll är du med och både fördjupar och utvecklar kunskapen inom olika juridiska frågor. Ditt ansvar är att upprätta, granska och förhandla avtal, utföra rättsutredningar, besvara och hantera andra juridiska frågor och hantera tvister samt utbilda och informera övrig personal i dessa frågor.  Vi är idag organiserade i 6 divisioner och vi är mitt i uppbyggandet av vår centrala  juristavdelning så du kommer in i ett mycket spännande skede av vår resa. 

Utöver avtalshantering har du fullt ansvar för frågor inom dina expertområden, vilka kan vara EU-rätt, konkurrensrätt, statsstöd, offentlighetsprincipen, sekretesslagstiftningen, personuppgiftslagen och –förordningen. Rollen innebär såväl att hantera uppkomna ärenden som att skapa en större förståelse för det juridiska området. Du är med och skapar och utvecklar interna utbildningar, föreläser för organisationen, förhandlar med utomstående parter samt är med vid framtagandet av nya ramar och policys inom dina expertområden mot ledningen.

För att bli framgångsrik hos oss tror vi att du har en gedigen erfarenhet av avtalsjuridik, har fördjupat dig inom något av expertområdena, är duktig på att utveckla relationer och är trygg i din kunskap, du älskar att bygga nytt och vara med och påverka och driva på projekt. Vidare tror vi att du trivs med att stötta verksamheten i juridiska frågor och att du brinner för avtalsfrågor. Vi tror också att du har en god förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt i en förändringsprocess och du besitter förmodligen en god analytisk och strategisk förmåga. I grunden har du en Juristexamen och du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete inom en organisation med ett starkt varumärke med stora möjligheter till personlig utveckling och där människor trivs. Placering för tjänsten är Göteborg eller Borås och du rapporterar till Chefsjuristen. I rollen ingår en del resande till de olika divisionernas verksamhetsorter.

Vill du bli en del av vårt engagerade team?

Välkommen med din ansökan senast den 2 april 2017 på www.mercuriurval.se ange ref nr SE-11990. Eventuella frågor besvaras av Suzanne Waxberg, tel. 031-333 5216 på Mercuri Urval.

Innventia, SP och Swedish ICT har gått samman i RISE för att bli en starkare forsknings- och innovationspartner. I internationell samverkan, med akademi, näringsliv och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. RISE 2 200 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. Vi erbjuder ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra produkter, tekniker och tjänster. RISE Research Institutes of Sweden ägs av svenska staten.