Teknisk Säljare till Christian Berner AB

Plats
Flexibelt
Annonserat
den 20 mars 2017
Stängs
den 5 april 2017
Ref:
SE-12017
Kontakta
Carina Svedberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vibrationsteknik inom Byggsektor

Christian Berner skapar tysta och vibrationsfria miljöer. Vi isolerar vibrationer, stomljud, stegljud och buller och skapar därmed goda förhållanden för arbete och boende. Våra lösningar skyddar människor och känslig utrustning. Vi erbjuder olika applikationer inom bygg, industri och infrastruktur.

Som teknisk säljare är det din uppgift att besöka och upprätthålla goda kontakter med befintliga och nya kunder. Försäljningen riktar sig främst till föreskrivande led dvs arkitekter och konsulter, byggbolag och deras arbetsplatser men även till övrig industri.

Du säljer genom att informera om våra produkter inom vibration och deras tekniska egenskaper. Du planerar och strukturerar ditt arbete självständigt och i samråd med affärsområdeschefen. Det sker ett nära samarbete inom arbetsgruppen som består av tekniska säljare och innesäljare och även med våra leverantörer.

Du har högskoleutbildning med inriktning mot bygg. Erfarenheten kan vara från befattning inom byggbolag eller som säljare inom bygg. Erfarenhet av akustik och vibrationer är ett plus men det viktiga är att du har byggförståelse. Kunderna finns över hela Sverige och våra leverantörer är internationella vilket kräver vana vid resor och kommunikation på engelska.

Välkommen med ansökan via www.mercuriurval.se i form av personligt brev och CV (ref.nr. SE-12017) senast 5 april. Frågor besvaras av VD Bo Söderqvist, 0701-86 69 10, personalchef Carina Svedberg, 0701-86 69 39 eller Madeleine Frising, Mercuri Urval, 0705-93 19 69. Ordförande för den lokala Union-klubben heter Kurt Olofsson, 031-336 69 22. Ordförande för Akademikerklubben heter Sohrab Moshiri, 08-588 39 425.

Christian Berner Tech Trade-koncernen (publ) – noterat på Nasdaq First North, har 120 års erfarenhet av teknisk handelsverksamhet. Vi erbjuder kvalitetsprodukter och systemlösningar med fokus på miljöteknik från europeiska tillverkare till industrier och kommuner i Sverige och övriga Norden. Koncernen har cirka 130 medarbetare i hela Norden, och en nettoomsättning på omkring 450 MSEK. Christian Berner Tech Trade AB är huvudbolag för handelsverksamheten, och genom dotterbolagen i Danmark, Finland, Norge och Sverige marknadsförs vårt produktprogram i hela Norden. Mer information om Christian Berner finns på christianberner.se och christianberner.com.