Customer Account Manager till FDT

Rekryterare
Plats
Örebro
Annonserat
den 20 mars 2017
Stängs
den 17 april 2017
Ref:
SE-11965
Kontakta
Monica Thyresjö
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Projektledning- Supportflöde- Kundutveckling

Detta är en nyckelroll i samarbetet mellan externa kunder och den interna organisationen inom FDT/ELON Group. Ditt ansvar innebär i korthet att arbeta mot de ingångna kundavtalen och säkerställa att leverans mot kund blir enligt kundens förväntan. Dina främsta ansvarsområden:

  • Övervaka och utveckla supportflödet. Säkerställa kundfokus och prioriteringar.

  • Hantera förfrågningar från kedjekunderna avseende olika typer  av utvecklingsuppdrag och föra en dialog med kundens projektteam.

  • Projektledning av strategiska utvecklingsprojekt. Det innebär att tillsammans med kunden och/eller tredje parts leverantör bestämma omfattningen, bana väg för arbetet och säkerställa att det rör sig i den takt som beslutats i projektplanen.

Vi söker dig som trivs med att vara i en liknande roll där du alltid har kunden i fokus. Du har en övergripande förståelse och kunskap när det gäller liknande system och kan föra en kunddialog som innebär att du beskriver vilken nytta systemet kan göra för deras verksamhet. Som person är du drivande, kommunikativ, självständig och lösningsorienterad.

Vi erbjuder en självständig och omväxlande roll i en koncern på frammarsch.

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev med CV snarast, dock senast den 17 april, via www.mercuriurval.se (ref. nr SE-11965). Eventuella frågor besvaras av Monica Thyresjö, Mercuri Urval, 070-6603890.

FDT är ett mjukvaruföretag som erbjuder både POS och affärsstödsystem för butiker som vill effektivisera sin affär. Under sina snart 40 år på marknaden har FDT utvecklats till en ledande aktör i Sverige. Affärsstödsystemet Avance används av ca 2000 kunder och där finns välkända butikskedjor som t.ex. ELON, Lekia, Önska, Jaktia och Klockmaster. FDT är sedan 2014 ett helägt dotterbolag till ELON Group och företaget har kontor i Luleå, Stockholm och Örebro. Inom ELON Group värnar vi om ett öppet klimat och trivsel på arbetsplatsen. Vi tror och satsar på individen och på dennes förmåga att bidra, när vi tillsammans skapar en arbetsmiljö som lyser av: Samarbete- Engagemang-Glädje-Respekt-Ansvar. Orden sammanfattar vår gemensamma värdegrund, vägvisaren för hur vi ska agera mot våra medmänniskor. Genom att följa den vinner vi i långa loppet. Allihop.