Trelleborg Treasury söker medarbetare till back office

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 mars 2017
Stängs
den 19 april 2017
Kontakta
Karin Van Egeraat
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta i ett internationellt och dynamiskt företag och som vill vara med att utveckla vår centrala treasuryfunktion, Trelleborg Treasury, med tio medarbetareSom Back Office-medarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta;

  • Netting av koncerninterna betalningar
  • Finansiella betalningar och vissa andra betalningar t.ex. i samband med förvärv och kapitalökning
  • Kontroll och bekräftelse av koncernexterna samt koncerninterna affärer
  • Dagliga avstämningar av positioner och av konton inom koncernens cash pooler
  • Upprättande av dagliga likviditetsrapporter
  • Att vara delaktig i olika utvecklingsprojekt
  • Övrigt löpande Back Officearbete

Tjänsten är bred med många utåtriktade kontakter, både internt och externt, och innebär daglig global support till dotterbolagen i transaktionsrelaterade treasuryfrågor.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som är civilekonom med finansinriktning. Du har minst tre års dokumenterad arbetslivserfarenhet inom Back Office på en Treasuryavdelning och vill utvecklas inom området. Du har tidigare varit delaktig i att driva olika utvecklings- och förbättringsprojekt. Det är en fördel om du har ett stort intresse för system- och digitaliseringsfrågor. Som person är du självgående, drivande, analytisk och strukturerad. Du är serviceminded och känner stort ansvar för ditt arbete. Integritet är viktigt samtidigt som du har lätt att bygga och underhålla relationer med personer från varierande bakgrund i en dynamisk internationell miljö. Då tjänsten innebär mycket interna och externa kontakter med dotterbolag, banker och andra motparter är det viktigt att du är kommunikativ och uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift. Det är även viktigt att du har mycket goda kunskaper i MS Office, i synnerhet Excel.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Trelleborg Treasury med SJR AB. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult, Karin Van Egeraat, på telefonnr: 070-4715908. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Trelleborg är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. De innovativa lösningarna accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Trelleborgkoncernen omsätter 31 miljarder kronor och har verksamhet i cirka 50 länder. Koncernen består av fem affärsområden: Trelleborg Coated Systems, Trelleborg Industrial Solutions, Trelleborg Offshore & Construction, Trelleborg Sealing Solutions och Trelleborg Wheel Systems, samt verksamheterna Rubena och Savatech. Trelleborgaktien har sedan 1964 varit noterad på börsen, och listas på Nasdaq Stockholm, Large Cap. www.trelleborg.com

Liknande jobb

Liknande jobb