Kundansvarig ekonom med gruppchefsansvar

Plats
Stockholm (City)
Annonserat
den 23 mars 2017
Stängs
den 22 april 2017
Kontakta
Linda Marcus
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gör karriär på Bredablick, i en organisation utan glastak. Befordringar bestäms inte av ålder eller år i företaget utan av vad du bidrar med. Vi kan ge dig en språngbräda till en snabb karriär och möjlighet att påverka i ett tidigt stadium om du ger oss ditt engagemang.

Tjänsten och ansvarsområden
Vi fortsätter att växa och söker nu en gruppchef till vår ekonomiska förvaltning i Stockholm. Tjänsten som gruppchef är ny och du blir en nyckelperson för företaget och dess framtida expansions­planer. I rollen får du möjligheten att leda och utveckla vår ekonomiska avdelning och våra ekonomer på Stockholmskontoret. Rollen innefattar även kundansvar för en egen kundportfölj där du kommer vara företagets ansikte utåt mot våra kunder och kommer fungera som ekonomiansvarig och rådgivare åt kunden. Arbetet omfattar allt från upprättande av ekonomiska rapporter till analyser och medverkande på stämmor. Du tilldelas en kundportfölj, med några av företagets viktigaste kunder, som du utvecklar och förädlar. 

På Bredablick får du utlopp och utveckling för din affärsmässighet. Alla medarbetare på alla nivåer i företaget ska bidra till nöjda kunder, hög lönsamhet och stark tillväxt.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig med intelligens, pondus och ledaregenskaper som vill klättra snabbt på karriärstegen. Du är driven, orädd och trivs i en snabbt föränderlig miljö där du kastas in i nya situationer. Du drivs av utmaningar och utveckling och möjlighet att överträffa förväntningar. För att trivas och lyckas i rollen som gruppchef drivs du av att utveckla och motivera andra och som medarbetare hos oss på Bredablickär det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo och har en positiv attityd.

Du är självgående i redovisning och vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från revisions- eller redovisningsbyrå eller från förvaltningsbranschen, alternativt att du har erfarenhet från en ekonomiavdelning där du arbetat med bokslut.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bredablick med rekryteringsföretaget SW. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Marcus 08/407 55 51. Maila din ansökan till linda.marcus@sw.se Urval och intervjuer sker löpande så ansök tjänsten redan idag. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Bredablick Förvaltning är ett expansivt bolag med inriktning på ekonomisk och teknisk fastighetsförvaltning. Företaget skapar och förädlar värden för bostadsrättsföreningar, privata fastighetsä¬gare och fastighetsbolag. Företaget har regionkontor i Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Lund. Vårt huvudkontor ligger i Malmö. Läs mer om företaget på bredablickforvaltning.se

Liknande jobb

Liknande jobb