CFO - Elmia

Rekryterare
Plats
Jönköping
Annonserat
den 23 mars 2017
Stängs
den 22 april 2017
Kontakta
Anette Beckman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker en verksamhetsorienterad CFO som tillsammans med bolagets nya VD vill ta en aktiv del i Elmias fortsatta utveckling. Du har en bred roll med ett övergripande ansvar för verksamhetens finansiella rapportering, agerar stöd till VD och verksamhetsansvariga samt bedriver ett aktivt controllerarbete. Du ansvarar för att bolaget har rätt intern styrning och kontroll och du bidrar aktivt till att utveckla såväl verksamhet som verksamhetens verktyg. För att lyckas i rollen trivs du med att arbeta både operativt och strategiskt.

Du är en coachande ledare som utvecklar såväl funktioner som medarbetare. Du är en god kommunikatör och uppskattar breda kontaktytor såväl internt som externt. Som person är du affärsorienterad, analytisk och har ett resultatorienterat synsätt med förmåga att arbeta proaktivt. Tjänsten kräver goda redovisningskunskaper och en förmåga att på ett enkelt sätt kunna kommunicera analyser och slutsatser.  

Du är sannolikt civilekonom eller motsvarande med 5-10 års erfarenheter från en liknande roll. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen, tjänsten är placerad i Jönköping.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. För denna rekrytering tillämpas löpande urval och vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se. För mer information kontakta Bo Arberg eller Anette Beckman på 036-570 11 80.

Om företaget
Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor, konferenser, kongresser och event. Vår gedigna branscherfarenhet i kombination med vår förmåga att inspirera och driva utveckling gör oss till en aktiv partner inom allt från lantbruk, industri och samhällsbyggnad till e-sport och underhållning. Elmia är en mötesplats där människor tillsammans utvecklar nya idéer, produkter och tjänster.
www.elmia.se

Liknande jobb

Liknande jobb