Ambitiös Financial Controller till Nordic Guarantee

Rekryterare
Plats
Kista
Annonserat
den 23 mars 2017
Stängs
den 22 april 2017
Kontakta
Åsa Schramm
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en driven och noggrann Financial Controller som trivs i en internationell miljö där du har möjlighet att lära nytt och utvecklas? Då är denna tjänst något för dig!

Om rollen
Som Financial Controller på Nordic Guarantee är du delaktig i redovisningen för fyra bolag, moderbolaget i Sverige samt tre filialer i Norden. Du rapporterar till bolagets Finance Manager och ingår i en ekonomiavdelning bestående av fyra personer. Nordic Guarantee sitter i ljusa och luftiga lokaler i Kista Science Tower.

Rollen innefattar bland annat nedan arbetsuppgifter:

  • Månadsbokslut och årsbokslut
  • Avstämningar
  • Forecast och budgetering
  • Årsredovisning
  • Inkomstdeklarationer
  • Rapporter och internrapportering

Vem är du?
Du har högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi med minst 5 års erfarenhet inom kvalificerat redovisningsarbete. Du ska vara års- och bokslutssjälvständig samt vara duktig på analysarbete. Det är även meriterande om du jobbat i Visma Control.

För att bli framgångsrik i rollen är du självständig, ansvarsfull och engagerad. Du är kvalitetsmedveten och noggrann samt har en prestigelös inställning. Vi ser gärna att du är nyfiken och har lätt för att lära. Du är en utåtriktad person med social kompetens och du brinner för att ge kunder samt kollegor bästa möjliga service.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Nordic Guarantee med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm på 070-775 95 40. Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Om Nordic Guarantee
Nordic Guarantee är en av Nordens största oberoende utfärdare av kontraktsgarantier. Bolaget erbjuder trygga garantier utan kapitalbindning, långa handläggningstider eller höga kostnader, och ofta utan motsäkerhet. Det gör att kunderna slipper binda kapital som istället kan användas i verksamheten. Nordic Guarantee är ca 40 anställda med kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark och med ett stort internationellt nätverk.

Vill du veta mer om Nordic Guarantee, gå in på www.nordicguarantee.se

Liknande jobb

Liknande jobb