Redovisningschef till AkkaFRAKT

Rekryterare
Plats
Malmö
Annonserat
den 24 mars 2017
Stängs
den 22 april 2017
Kontakta
Sebastian Anderson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Tycker du att det är spännande att vara med och bygga en framgångsrik organisation där du får stor möjlighet att påverka? Drivs du av en ansvarsfull roll inom vilken du arbetar proaktivt och drivande? AkkaFRAKT genomgår en betydande utveckling och behöver i denna förstärka organisationen med en redovisningschef.

Ansvar och arbetsuppgifter
Som redovisningschef ansvarar du för driften av och processerna kring redovisningen för att säkerställa leverans och kvalitet och att utveckling sker utifrån AkkaFRAKTs värderingar. Du har personalansvar för fyra medarbetare och rapporterar till samt agerar bollplank till CFO. Dina arbetsuppgifter utgörs av:

• ansvar för månads- och årsbokslut
• koncernredovisning och konsolidering
• skatt- och momsredovisning
• skattedeklarationer
• ansvar för bank/finans/försäkringsfrågor
• att leda och planera revisionsarbetet
• förbättringsprojekt, antingen som direkt ledare eller delaktig
• utveckling av policies och rutiner

Lämplig bakgrund
Du är civilekonom eller motsvarande och har minst 5 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, gärna med en bakgrund inom revision kombinerat med några år i liknande roll på bolag. Det är meriterande med erfarenhet av koncernredovisning och personalansvar. Du har en god förmåga att se såväl helhet som detaljer och är trygg i din kunskap och trivs i rollen att äga ansvaret för en avdelning och leveransen. Du har mycket goda kunskaper vad gäller Excel och affärssystem.

Du trivs med att arbeta flexibelt i en platt organisation med korta beslutsvägar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du karaktäriseras av en positiv och förtroendeingivande framtoning i kombination med att du är strukturerad, har god förmåga att leda, fördela, stödja och ifrågasätta samt att du är handlingskraftig och får saker att hända. Du är prestigelös och hjälper till där det behövs när det behövs.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar AkkaFRAKT med SJR in Scandinavia. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-66 55 102. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

Om företaget
AkkaFRAKT är en transport- och logistikkoncern med bas i södra Sverige. AkkaFRAKT omsätter ca 800 miljoner kronor och har ca 500 fordon till sitt förfogande. Kunderbjudandet omfattar nationella och internationella transport- och logistiktjänster inom områdena Bygg & Anläggning, Industri & Handel och Miljö & Jordbruk. För att leverera våra kundanpassade totallösningar har vi en flotta av olika fordon och containrar, terminal med kyl- och frysmöjligheter, grustäkt och mycket mer. Ledorden är ansvarsfulla, kundfokus, kunniga och arbetsglädje. Kunderna är både små och stora företag, offentlig sektor och privatpersoner. Läs gärna mer på akkafrakt.se

Liknande jobb

Liknande jobb