Amendo Bemanning & Rekrytering AB

External Vendor Manager till Santander Consumer Bank, Collection

Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 mars 2017
Stängs
den 26 april 2017
Kontakta
Sofia Bågstam
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du arbeta som External Vendor Manager på en av världens största banker? Du får möjligheten att jobba i en händelserik miljö med högt tempo i en affärsorienterad roll med starkt fokus på att bygga relationer. Hos Santander Consumer Bank ges du möjlighet till självständigt arbete i gemenskap med kompetenta och prestigelösa kollegor.

Kontoret ligger i mycket trevliga och lättillgängliga lokaler i Solna strand.

Om företaget
I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder och erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort och delbetalning i butik. Santander i Sverige har 450 medarbetare med kontor i Stockholm.
Santander Consumer Bank är en del av Banco Santander, en av världens största finanskoncerner och den största banken i Eurozonen mätt i marknadsvärde. Santander har i dag 117 miljoner kunder, över 13 000 filialer och mer än 180 000 anställda. Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger.

Jobbeskrivning
I rollen som External Vendor Manager ansvarar du för leverans och effektivt i samtliga leverantörskontrakt hos avdelningen för Collection. Arbetet innebär ett nära samarbete med nyckelpersoner hos respektive leverantör för inkassohantering och callcenter. I samarbete med respektive leverantörer leder du strategisk utveckling av verksamheten, utvecklar och driver kampanjer samt utvärderar leverantörens prestanda över tid.

Rollen innebär en nära dialog med olika avdelningar internt för att sammanställa krav, förväntningar och förbättringar på den outsourcade verksamheten.

Som External Vendor Manager är du en nyckelfunktion vad gäller nya upphandlingar och samarbeten med leverantörer. Du jobbar i nära samarbete med din motsvarighet i dem nordiska länderna.

Din profil och bakgrund
- Civilekonomexamen eller motsvarande
- Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet
- Erfarenhet av att följa upp en outsourcad verksamhet och/eller ansvara för större leveranser inom outsourcing
- Erfarenhet av att analysera en Callcenter-verksamhet eller dialer resultat är mycket meriterande
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- Mycket goda Excel-kunskaper
- Meriterande om du har kunskaper i SAS och SQL

Tjänsten passar dig som drivs av samarbete och relationer, både externt och internt. Du har ett stort eget driv och får saker att hända med fokus på förbättring. Santander Consumer Bank befinner sig i en utvecklingsfas varför det är viktigt att du har ett starkt affärsmässigt tänk kombinerat med stort intresse för verksamheten. Som person ser vi gärna att du är lösningsorienterad, driven, och har god självkännedom. Vi tror att du trivs med att arbeta självständigt men också inser vikten och potentialen av att samarbeta i gruppen.

Din ansökan
Frågor och kontakt
I rekrytering samarbetar Santander med Amendo Executive Search och för frågor kring denna rekrytering är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofia Bågstam på sofia.bagstam@amendo.se. Vi kommer att intervjua kandidater löpande.

Liknande jobb

Liknande jobb