Human Capital

Senior skattekonsult till BDO

Rekryterare
Plats
Uppsala
Annonserat
den 27 mars 2017
Stängs
den 26 april 2017
Ref:
TD/1440
Kontakta
Tobias Danielsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker nu en erfaren och driven skattekonsult till BDOs Uppsala-kontor för att arbeta med skatterådgivning i ett utmanande affärsklimat.

Hos BDO får du optimala möjligheter till personlig utveckling, erfarenhetsutbyte och utbildning hos en global firma med verksamhet i 160 länder vilket medför starkt nätverk och erfarna kollegor. BDOs Uppsala-kontor är under stark tillväxt och lägger stora resurser på att utveckla verksamheten, lokalt som globalt. I denna specialistroll kommer du få arbeta på en internationellt präglad arbetsplats med allt ifrån utvecklande av skattestrategier, köp- och försäljning av företag, upprättande av deklarationer, skatteutredningar, komplexa skatteberäkningar och andra intressanta skatterättsliga frågor där kunden behöver din expertkunskap inom området.

BDO värnar om medarbetarnas balans mellan arbetsliv och privatliv vilket gör det möjligt att kombinera ansvarsfullt arbete med familjeliv och fritid samt möjlighet för återhämtning mellan arbetstoppar.

Din utmaning:

  • Ta ett aktivt ansvar i de kunduppdrag som du arbetar med och leverera högklassig och skräddarsydd rådgivning inom företagsbeskattning. Du tycker om att ta ett stort ansvar och ha en nära dialog med kunden.
  • Bistå övriga avdelningar inom revision och rådgivning med din kompetens och aktivt delta i marknadsföring gentemot interna och externa kontakter.
  • Utifrån egen kompetens hålla i utbildningar, events samt egna presentationer.
  • I den här rollen finns det inga begränsningar för hur mycket du kan utvecklas, det är helt upp till dig och din ambitionsnivå.

Din bakgrund:

  • Jur.kand. examen eller motsvarande utbildning med inriktning mot skatterätt. Du har minst fem års relevant erfarenhet inom skatteområdet som konsult alternativt från ett företags skatteavdelning.
  • Van att arbeta proaktivt i en progressiv miljö som sätter kundens behov i centrum
  • Du är förändringsbenägen och van att leverera hög kvalitet i en krävande miljö, med ett brinnande intresse för komplexa skattefrågor
  • Som person är du driven, strukturerad, noggrann, kommunikativ och självgående
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Om BDO:
BDO i Sverige har ca 600 anställda på 20 kontor bidrar till den familjära kulturen och att varje medarbetare känner sig sedd. Vi satsar på individuell utveckling och förstår att du måste trivas för att utvecklas och utvecklas för att trivas. Hos BDO involveras i hela kundprocessen vilket ger dig möjlighet att jobba nära våra kunder. Vårt breda tjänsteutbud innebär att vi kan hjälpa kunderna på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag.

Vi erbjuder dig ett konkurrenskraftigt anställningserbjudande med bland annat ett gediget friskvårdspaket där vi förutom en generös friskvårdspeng även erbjuder dig möjligheten att delta i olika lopp, hälsoundersökningar och massage. Men vi vill ju även ha kul på jobbet och har därför en festkommitté som samordnar både julfest, sommarfest och andra tillställningar med hela regionen.

Din ansökan:
BDO samarbetar i denna rekrytering med Human Capital och alla ansökningar och CV’s skickas till careers@humancapital.se, med referens TD/1440, så snart som möjligt intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras utav ansvariga rekryteringskonsulter Tobias Danielsson eller Mikael Schmidt 08-546 992 60.

Liknande jobb

Liknande jobb