Vill du headhunta inom finansbranschen?

Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 mars 2017
Stängs
den 26 april 2017
Kontakta
Ron Cohen
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Sharp Recruitment har på kort tid etablerat sig som en av landets mest nischade rekryteringsbyråer inom bl.a. Risk & Compliance. Idag arbetar vi med några av landets ledande banker samt försäkrings-, fond- och finansbolag och vi ser ett ständigt ökat rekryterings- och bemanningsbehov bland våra uppdragsgivare. För att möta denna efterfrågan behöver vi förstärka vår organisation ytterligare och söker nu dig som har en ekonomisk bakgrund och erfarenhet från exempelvis konsultbyråer eller bank-, fond-, revisions- eller kreditbolag.

Hos oss kommer du att vara med och vidareutveckla affärsområdet Risk & Compliance. Du kommer arbeta både strategiskt och nära såväl kunder som kandidater.

Vi erbjuder dig en långsiktig karriärresa med mycket goda utvecklingsmöjligheter där du får chansen att vara med och påverka i ett ambitiöst och spännande företag.

Om Tjänsten
Vi rekryterar och bemannar idag t.ex. Head of Compliance, Chief Risk Officers, Compliance Officers och Risk Officers inom primärt bank-, finans-, och försäkringsbranscherna.

Du kommer att ansvara för hela rekryterings- och kandidatprocessen från ax till limpa och bygga upp långsiktiga relationer med både kunder och kandidater. I rollen ingår både kartläggning av marknad och kandidater samt hantering av intervjuer, testgenomförande och kandidatpresentationer. Du kommer att träffa nya uppdragsgivare, skriva rekryteringsannonser och söka efter passande kandidater till varje enskilt uppdrag och slutligen leverera den främsta kandidaten till kund.

Rollen ställer höga krav på att du snabbt lär dig och förstår behovet och utmaningarna i branschen samt kan arbeta strategisk i ett högt tempo och med hög kvalité.

Om Dig
Vi söker dig som:

  • Har högskoleutbildning inom ekonomi.
  • 1-3 års arbetslivserfarenhet från finansbranschen.
  • God analytisk förmåga och ett starkt affärssinne.
  • Ett stort engagemang, vara social och kommunikativ och ha hög energinivå.
  • Utmärkta kunskaper i både svenska och engelska.
  • Har du arbetat inom risk, revision eller Treasury är detta mycket meriterande. Likaså om du har erfarenhet av att jobba på någon av ”The Big Four”.

Som person är du stresstålig, effektiv och van att hantera många ärenden samtidigt. Du är initiativrik och har ett genuint intresse för näringslivet. Vidare måste du vara flexibel, lösningsorienterad och prestigelös. För att bli framgångsrik krävs det att du håller hög kvalité i ditt arbete, är företagsam och inger ett stort förtroende hos kund.

Ansök Idag
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

Skicka ansökan och CV + betyg till ron.cohen@sharprecruitment.se För mer information, ring 073-518 51 88 eller mejla ron.cohen@sharprecruitment.se.

Företagsbeskrivning
Sharp Risk & Compliance är den del av Sharp Recruitment som är specialiserad på search, rekrytering och bemanning av jurister, Compliance Officers och Risk Officers. Vi erbjuder dig som kund att på ett strukturerat och kostnadseffektivt sätt hitta de främsta talangerna, oavsett dina krav. Att matcha rätt kompetens med rätt organisation kräver up-to-date branschkännedom och en förmåga att snabbt se ditt behov. Vi är stolta över vår erfarenhet, djupa kunskap och insikt om juristbranschen. http://sharprecruitment.se/

Liknande jobb

Liknande jobb