Inside Sales - Technima Nordic

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 28 mars 2017
Stängs
den 27 april 2017
Ref:
932
Kontakta
Marcus Wigren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som innesäljare kommer du att fokusera på försäljning mot egna kunder på den svenska marknaden samt fungera som support och sköta orderadministration för Area Sales Manager som är ute och besöker andra kunder inom regionen.

Detta innebär att du med telefonen som främsta hjälpmedel kommer fokusera på att utveckla befintliga kunder samt bearbeta potentiella tillsammans med Area Sales Manager. Det ställer krav på att du snabbt kan förstå dina kunder och kunna erbjuda rätt produkt till rätt pris. Vidare ansvarar du för offerthantering, logistik, fakturering och marknadsföring.

Du ingår i ett drivet team om tre personer som hanterar innesälj, kundsupport, orderadministration och inköp för de nordiska länderna. Tjänsten utgår från Technima Nordics kontor i Mölndal och du rapporterar direkt till Business Unit Manager.

För att lyckas i rollen som innesäljare ser vi att du har några års erfarenhet från en liknande roll inom B2B försäljning och ser gärna att du arbetat med försäljning mot industrikunder. Vidare är det meriterande om du är van vid att bygga kundrelationer via telefon och att sköta administrativa uppgifter. Eftersom Technima Nordic är en del av internationell koncern krävs att du uttrycker dig professionellt i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Profil
Som person har du ett stort eget driv och trivs i en relationskapande roll. Du är proaktiv i ditt sätt att arbeta genom att se och skapa möjligheter till ökad försäljning och samtidigt är den som får det att hända.

Då rollen också innebär administrativa uppgifter är det viktigt att du är van vid att ge god service med fokus på leverans samt att du är strukturerad och ordningsam. Du blir en del i ett litet och prestigelöst team, där alla hjälper varandra vid behov.

Technima Nordic erbjuder en rolig och utmanande roll på en marknad där företaget har en mycket stark position. Du ges möjligheten att sälja marknadens främsta produkter inom sitt segment, uppbackad av kollegor både i Sverige och i Frankrike. Det är även nya produkter på väg in vilket skapar än större möjligheter för en stärkt relation till kunderna och en framtida ökad försäljning.

Ansökan
Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) på engelska snarast då vi arbetar med löpande urval, www.sellsource.se. Frågor besvaras av Marcus Wigren på 0704 – 46 44 01 eller mwigren@sellsource.se.

Företagsinformation
Technima Nordic är en del i en internationell koncern med huvudsäte i Frankrike. Tack vare ett starkt kundfokus och en bred erfarenhet från marknaden har Technima Nordic kunnat utveckla produkter till sina krävande kunder som passar just deras unika behov. Technima Nordic är marknadsledande inom markeringsspray i Skandinavien. Läs mer på www.technimanordic.com

Liknande jobb

Liknande jobb