Fastighetsbyrån i Alicante söker ny ägare och franchisetagare

Rekryterare
Plats
Spanien/Alicante
Annonserat
den 29 mars 2017
Stängs
den 28 april 2017
Kontakta
Daniel Nilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om vårt kontor
Vi har funnits med kontor Gran Alacant utanför Alicante sedan 2013. Kontoret täcker bland annat Santa Pola, Gran Alacant, Los Arenales, Alicante, Elche, Playa de San Juan samt El Campello. I området, som har 700.000 invånare, ligger Alicantes internationella flygplats och några av Costa Blancas finaste stränder. Planer finns för en expansion med etablering av kontor i centrala Alicante. Kontoret har en positiv utveckling och visar god lönsamhet. I dag arbetar 8 personer på kontoret. Förutom franchisetagaren består teamet av säljare, intagsteam, säljstöd/administration samt en heltidsanställd jurist.

Franchiseområdet är nu till salu.

För att veta mer om företaget kontakta ägare och franchisetagare Ola Karlsson, +34 672 788 209 ellerola.karlsson@fastighetsbyran.se.

För att veta mer om Fastighetsbyråns verksamhet och förutsättningarna för att bli franchisetagare kontakta VD Fastighetsbyrån Utland Daniel Nilsson, +34 617 343 846 eller daniel.nilsson@fastighetsbyran.se.

Om Fastighetsbyrån
Fastighetsbyrån är Sveriges ledande mäklarföretag och ett helägt dotterbolag till Sveriges största bank, Swedbank. Vi har 250 kontor i Sverige och har funnits i Spanien sedan 2008 och i Portugal sedan 2014. I dagsläget har vi 20 kontor längs de spanska och portugisiska kusterna, och expansionen fortsätter.