Ekonomichef till Nynäshamnsbostäder

Plats
Nynäshamn
Annonserat
den 29 mars 2017
Stängs
den 28 april 2017
Ref:
ekchef0217
Kontakta
Erik Eklund
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker för AB Nynäshamnsbostäder räkning en Ekonomichef. I rollen som ekonomichef rapporterar du till VD och har personalansvar för 2 personer på ekonomiavdelningen. Som Ekonomichef har du övergripande ansvar för bolagets ekonomi som inkluderar bokslut, rapportering, prognoser och uppföljning. Rollen innefattar dels förvaltande arbete och arbetsledning men även ansvar för projekt att förbättra, utveckla och förenkla arbetet på ekonomiavdelningen. Ekonomichefen är direkt underställd företagets VD.

Arbetsuppgifter som Ekonomichef:
• Leda det dagliga arbetet på ekonomiavdelningen
• Övergripande ansvar för all ekonomisk rapportering
• Ansvar för års- och delårsbokslut
• Budgetarbete, prognoser och uppföljning för verksamheten
• Medverka i ledningsgruppsarbetet
• Ansvar för att upprätthålla goda kontakter med finansinstitut, banker etc.
• Utvecklingsarbete med att förbättra och förenkla processer på ekonomiavdelningen

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från att arbeta i en bred roll med ledaransvar inom ekonomi och gärna från en liknande roll. Vidare är du van att arbeta som chef i en coachande roll och trivs med personalansvar. Det är viktigt att du gillar förändringsarbete och är van att utveckla rutiner och processer kontinuerligt. Som person är du prestigelös, ödmjuk, kommunikativ och professionell. Du är van att hantera olika typer av människor och gillar att arbeta både högt och lågt.

Nynäshamnsbostäder:
Nynäshamn ligger strax söder om Stockholm, 35 minuter från Globen, på Södertörns sydspets i en härlig skärgårdsmiljö. AB Nynäshamnsbostäder är ett kommunägt bolag som äger och förvaltar cirka 2200 lägenheter med kompletterande lokalytor. Vi är idag 22 medarbetare och söker en Ekonomichef. Företaget äger och förvaltar bostäder och lokaler inom Nynäshamns kommun. Bolaget har sitt ursprung som stiftelse, bildades 1946 och hette då Stiftelsen Hyresbostäder i Nynäshamn. Den 1 januari 1995 ombildades företaget från stiftelse till aktiebolag och blev AB Nynäshamnsbostäder.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd hos kund. Start för tjänsten är under Q2 2017.

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Maila din ansökan till ansvarig Rekryteringskonsult Erik Eklund, erik.eklund@academicresource.se och ange referensnamn i ämnesraden: ekchef0217

Region
Nynäshamn

Affärsområde
Ekonomi

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
ekchef0217

Liknande jobb

Liknande jobb