Amendo Bemanning & Rekrytering AB

Senior Advisor – Strategic Sales till Lifeplan

Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 april 2017
Stängs
den 2 maj 2017
Kontakta
Caroline Ekman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du jobba på ett av Sveriges mest expansiva företag, och samtidigt vara med och driva pensions- och försäkringsbranschen mot ett paradigmskifte? Lifeplan söker nu en driven Senior Advisor inom Strategic Sales som ser stora möjligheter i Lifeplans produkter och affärsmöjligheter. På Lifeplan / Benify arbetar vi hårt samtidigt som vi har väldigt roligt på jobbet. Det beror på att vi bara anställer personer som vi verkligen gillar.

Lifeplan är Sveriges största oberoende finansiella rådgivare. Algoritmbaserade rådgivare, eller robo-advisors, växer starkt internationellt och Lifeplan är ledande inom området. Bland kundföretagen återfinns IKEA, ABB, Ericsson och AstraZeneca. Det är ett ungt, framåtlutat bolag som är med och driver utvecklingen i sin bransch. Lifeplans portal, som löser allt från ersättning, förmåner och kommunikation, är unik i sitt slag. Lifeplan är en del av Benify-koncernen som har ca 350 medarbetare i 8 länder.

Vi söker nu en Senior Advisor – Strategic Sales, som skall hjälpa Lifeplan att få (ännu) nöjdare kunder samt bättre försäljningsprocesser. Om du är driven, ödmjuk inför utmaningen och vill utvecklas, så ska du söka - för vi lovar att vi kommer utmana dig!

Arbetsbeskrivning
Som Senior Advisor på Lifeplan är dina främsta arbetsuppgifter att bistå säljare och KAM-grupp vid införsäljning gentemot större företag. Vi söker en person som med trygghet och förtroende skall representera det stora ansvar som Lifeplan åtar sig.
Du kommer bl a att:
- Utveckla införsäljningsstrategier samt bistå vid införsäljning
- Utveckla relationen till branschaktörer och samarbetspartners
- Utveckla befintliga kundrelationer (stora företag, från 1 000 personer)
- Individuell rådgivning/information till individer i t ex ledningsgrupp
- Grupprådgivning/information till anställda på befintliga kundföretag

Kvalifikationer och egenskaper

- Civilekonom eller motsvarande
- Livdiplom eller liknande är ett starkt plus (IFU, licensierad försäkringsförmedlare eller liknande)
- Tidigare säljerfarenhet med goda resultat
- Bakgrund från pension och försäkring, gärna även från finans (t ex pensionskonsult el försäkringsbolag) i KAM eller säljroll
- God vana vid kontakt med kundföretag (gärna större bolag)
- Svenska och engelska

Som person är du trygg i din kunskap och utstrålar förtroende. Du brinner för försäljning och att bygga relationer med kunder. Du är den som ser till att kunden är nöjd och som skapar fungerande lösningar till många olika typer av problem. Eftersom du har många kontakter både externt och internt, är det viktigt att du är bra på att lyssna in behov, men även att du vågar ifrågasätta och fråga varför. Du kommer bra överens med personer på olika nivåer och sprider positiv och optimistisk energi omkring dig. Du är pedagogisk, tydlig, flytande och kortfattad, på både svenska och engelska.

På Lifeplan och Benify råder en entreprenöriell anda och 2014 fick vi ta emot priset för Årets Försäkringsförmedlare Liv på Insurance Awards. Den som kommer in som Senior Advisor får vara med på den spännande resan att utveckla Sveriges ledande algoritmbaserade finansiella rådgivare

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Lifeplan med Amendo och eventuella frågor ställs till Senior rekryteringskonsult Caroline Ekman på caroline.ekman@amendo.se. Stämmer beskrivningen ovan in på dig ser vi gärna att du skickar in din ansökan online snarast på www.amendo.se Vi kommer att intervjua kandidater löpande.

Liknande jobb

Liknande jobb