Accounting Manager till Colliers International

Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 april 2017
Stängs
den 3 maj 2017
Kontakta
Johan Zethrin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Colliers International rekryterar nu en redovisningsansvarig Accounting Manager. Vi söker dig som är strukturerad och trygg i din redovisningskompetens till en bred tjänst, med många samarbetsytor, som kombinerar redovisningsansvar för bolagets fastigheter med finansiell rapportering och administrativa moment. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Ansvara för att strukturera och leda det dagliga redovisningsarbetet
  • Självständigt upprätta månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Finansiell rapportering inklusive, delårsrapporter och årsredovisningar
  • Ansvara för frågor rörande fastighetsmoms och skatt
  • Arbeta med budget och prognoser samt uppföljning och rapportering av utfall
  • Rapportera till affärsområdeschefen för förvaltning och stödja affärsområdet i ekonomi- och redovisningsfrågor

Erfarenhet
Vi söker dig som har akademisk examen och goda redovisningskunskaper. Du har tidigare innehaft självständigt ansvar för ett bolags fullständiga redovisning och upprättat årsbokslut samt årsredovisning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet ifrån arbete på ett fastighetsbolag. Du uttrycker dig väl både på svenska och engelska, i såväl muntlig som skriftlig kommunikation, samt är van vid att använda Excel.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är strukturerad, framåtsträvande och positiv. Du är noggrann, ansvarstagande och har förmågan att leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. Som person trivs du med självständigt arbete men samarbetar väl med andra, såväl interna medarbetare som och externa kontakter. Du har alltid kunden i fokus, även när arbetsbelastningen är hög.

Colliers
Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vi finns i 66 länder och på 554 kontor. I Sverige arbetar drygt 30 fastighetskonsulter med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers erbjuder transaktionsrådgivning, uthyrning, Corporate Solutions (hyresgästrådgivning) samt förvaltning. Företagskulturen uppmuntrar människor att tänka annorlunda, dela goda idéer och skapa effektiva lösningar som hjälper kunderna att uppnå framgång snabbare. Colliers medarbetare söker efter orealiserad potential, utmanar sig själva att se saker annorlunda och uppnår resultat som överträffar kundernas förväntningar.  De är engagerade i sitt arbete, tar personligt ansvar för att nå framgång och ogillar onödig byråkrati. Allt detta är naturliga effekter av Colliers fyra värderingar; Service, Expertis, Glädje och Gemenskap.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2134.

Ansvariga kontaktpersoner är Johan Zethrin (076 176 0125) och Katarina Milenkovic (076 176 01 06). Besök gärna Gazellas hemsida.

Liknande jobb

Liknande jobb