Revisor till internationellt revisionsbolag med världsledande klientföretag

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 april 2017
Stängs
den 3 maj 2017
Kontakta
Oscar Silberberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu till tjänsten som revisor på ett internationellt revisionsbolag med världsledande klientföretag. Vi söker dig med goda kunskaper inom redovisning, revision (audit) eller assurance med viljan att ta nästa steg i karriären. Du kommer att få chansen att specialisera dig inom ett valt område och industri för att utvecklas till att bli en värdefull rådgivare till dina kunder. En specialisering kan göras inom finans, industri, retail eller tech. Din kompetensutveckling sker genom utbildning inom revision och rådgivning samtidigt som du praktiskt arbetar upp och fördjupar din specialistkunskap inom ditt specifika marknadsområde. I din roll som konsult kommer du att medverka till att analysera och dra slutsatser kring det som påverkar dina kunders affär och industri. Bolagets kultur är stödjande, professionell och personlig. Rekryteringen kommer att genomföras inom kort och vi ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Skapa goda och förtroendefulla relationer till kunderna genom lyhördhet i konsultrollen
  • Samarbeta med erfarna kollegor i ekonomiska och branschspecifika frågor genom tillgång till ledande industriexpertis
  • Erbjuda dina kunder ett mervärde med insyn till best-practice och rådgivning för att hjälpa de att förvekliga sina visioner
  • Ansvara för att utföra konventionellt revisionsarbete och presentera slutsatserna för klientbolagets beslutsfattare

Erfarenhet
Vi söker dig med akademisk examen inom ekonomi och 3-7 års arbetserfarenhet inom revision. Du har en grundläggande förståelse för redovisningsprocessen med allt från löpande redovisning till bokslut och årsredovisningar. Du är van vid att arbeta i en konsultroll och är sannolikt auktoriserad revisor eller vill bli det på sikt. Om du har specifik erfarenhet eller intresse för ett marknadsområde är det meriterande men inget krav. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl muntlig som skriftlig kommunikation.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är analytisk, utåtriktad och samarbetar väl med andra. I din arbetsroll trivs du i en konsultativ tjänst med arbete i skiftande miljöer hos olika kundföretag. Du bygger framgångsrikt nya relationer och förstår vikten av att få med dig andra för att uppnå resultat.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via följande länk: gazel.la/2135.

Ansvarig kontaktperson är Oscar Silberberg. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.

Liknande jobb

Liknande jobb