Servicechef/Serviceansvarig (byggnader) - Parmaco

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 april 2017
Stängs
den 21 april 2017
Ref:
SE-12057
Kontakta
Erik Paulsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

till en framgångsrik och växande organisation

Som Servicechef/-ansvarig är du övergripande ansvarig för förvaltning av Parmacos modulhus i Sverige när de är under uthyrning.

Ditt ansvar är att förvaltning och underhåll av modulhusen sköts på ett proaktivt och systematiskt sätt gentemot gemensamt uppsatta mål. Detta innebär att hantera dokumentation, sköta uppföljningar och agera efter oförutsedda ändringar eller uppkomna problem samt att ha löpande dialog med alla viktiga intressenter; kunder, ansvariga från offentlig förvaltning samt med kollegor internt på huvudkontoret.

Vi söker dig som har gedigen teknisk erfarenhet tillsammans med god helhetssyn över branschen och som tycker om att arbeta proaktivt för att öka effektivitet och för att spara kostnader. Du är en utbildad byggnadsingenjör eller har en annan relevant akademisk utbildning. Direkt erfarenhet av modulhus är meriterande, men inget krav. Har du en social, positiv och problemlösande attityd och är en van förhandlare har du goda förutsättningar att lyckas i rollen.

Du kommer att ha ett stort stöd från både den svenska organisationen och från Parmacos ledning i Finland. Du rapporterar direkt till företagets Building Manager och indirekt till Sveriges Country Manager. Parmaco har sitt kontor vid Kungens Kurva i Stockholm.

Skicka in din ansökan, med brev och CV, via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12057) snarast men senast den 21 april. För eventuella frågor, kontakta Erik Paulsson, Mercuri Urval, tel. 08-506 450 04.

Om företaget
Parmaco är ett finskt företag (www.parmaco.fi) som hyr ut egenutvecklade, dynamiska byggnader som motsvarar kundernas behov. Lokalerna tillverkas i våra egna fabriker och vi arbetar alltid nära våra kunder under hela hyresperioden. Idag är vi 130 duktiga och professionella medarbetare och vår omsättning 2015 var 56 miljoner euro. Läs mer på www.parmaco.fi/se. Vi fortsätter att växa i Sverige och söker därför en servicechef/-ansvarig.

Liknande jobb

Liknande jobb