Operational Account Manager to Gate Gourmet

Rekryterare
Plats
Arlanda
Annonserat
den 6 april 2017
Stängs
den 5 maj 2017
Kontakta
Annika Norberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gate Gourmet växer snabbt och man behöver nu förstärka sin svenska organisation för att kunna möta kundernas högt ställda förväntningar. Flygplanscatering är en bransch som ständigt förändras och som står inför nya och spännande utmaningar såsom att tillhandahålla ekologiska, lokala och nytänkande matupplevelser för många olika kundbehov. Detta är din chans att bli en del av denna dynamiska bransch!

Arbetsuppgifter och ansvar
Ansvaret som Operational Account Manager innebär att du äger relationen med kunden och att du på daglig basis samordnar och koordinerar kontakten med dina kunder (främst internationella flygbolag) så att de får en leverans som lever upp till de högt ställda kraven. Du ansvarar för lönsamheten i avtalet med kunden och följer löpande upp att utfallet ligger i linje med de budgeterade förväntningarna. Du jobbar nära övriga delar av den svenska organisationen och fungerar som länken mellan kunden och ansvariga för produktion, logistik och planering.

Vidare så hanterar du uppföljning av brister och fel i leveransen och du driver de åtgärder och förändringar som krävs för att komma tillrätta med uppkomna problem. När kunderna vill ha nya menyer eller förändringar i en befintlig meny så är du spindeln i nätet i projektet och medverkar även vid menymöten med kunden. Du är placerad på kontoret på Arlanda men ditt ansvar omfattar även Göteborg och Malmö och tjänsten innebär ett visst resande till dessa orter men även till övriga Skandinavien. Rollen rapporterar till General Manager som också är placerad på Arlanda.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom ekonomi, hotell/turism eller logistik och minst fem års arbetslivserfarenhet från ett företag med en liknande verksamhet. Vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga och att du med öppenhet och nyfikenhet kan skapa och utveckla relationer. Din kommunikativa förmåga gör att du både är lyhörd och att du kan ställa krav på ett tydligt sätt.

Med ihärdighet, en bra struktur och känsla för detaljer så tar du ägarskap för och utvecklar relationen med kunden på ett sätt som skapar lönsamhet och långsiktighet. Din analytiska sida identifierar risker och svagheter i vår verksamhet och du driver engagerat arbetet med att komma tillrätta med bristerna. Att du har mycket goda kunskaper i engelska ser vi som en självklarhet.

Ansökan
I den här rekryteringen jobbar Gate Gourmet tillsammans med Compass. Du söker ovan nämnda tjänst via länken nedan och då vi är angelägna om en snabb process och hanterar ansökningarna löpande så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller ansvarig researchkonsult Annika Norberg på 070 486 65 93.

Om Gate Gourmet
Gate Gourmet ingår i gategroup som är en av världens största leverantörer av service till flygbolag. Gate Gourmets 22 000 anställda arbetar med att producera, paketera samt leverera catering till företagets kunder. Kundbasen utgörs av välkända flygbolag från Europa, Asien, USA och Mellanöstern. Idag är man ca 1500 anställda i Skandinavien med sju operativa catering-enheter i Sverige, Norge och Danmark. Omsättningen är ca 1200 msek och man arbetar i en mycket internationell miljö med huvudkontor i Schweiz och USA.

Liknande jobb

Liknande jobb