Jurist till enheten för analys och utveckling av betalningar

Plats
Stockholm
Annonserat
den 7 april 2017
Stängs
den 23 april 2017
Kontakta
Christina Wejshammar
Kategori
Juridik
Anställningsform
Vikariat
Arbetstid
Heltid

SOM JURIST kommer du att jobba med att stötta avdelningens verksamheter i avtalsfrågor, leverantörsrelationer och andra juridiska frågor. De rättsområden som bl.a. är aktuella är avtalsrätt, offentlig upphandling, upphovsrätt, offentlighet- och sekretess, skadeståndsrätt, IT-rätt, samt förvaltningsrätt. Du kommer att hantera avtal om IT-system, inköp av sedlar och mynt, konsulttjänster m.m.

Dina arbetsuppgifter innebär att upprätta, granska och tolka avtal. Delta i förhandlingar och göra rättsutredningar inom olika rättsområden. Hålla kontakter med andra myndigheter. Upprätta beslut och andra juridiska dokument. Delta som juridiskt kunnig i projektarbete och bistå med juridisk rådgivning inom olika rättsområden. Omvärldsbevakning inom aktuella rättsområden

Tjänsten är ett vikariat till och med 30 juni 2018.

Då tjänsten är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras.

VI SÖKER DIG SOM har juris kandidatexamen eller juristexamen. Du ska ha 3-5 års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete och minst 2 års erfarenhet av arbete med kommersiella avtal. Du ska ha kunskap om att självständigt sätta ihop avtal av olika komplexitetsgrad och bedöma avtalsrättsliga frågor avseende både tjänster och produkter. Det är meriterande med erfarenhet av affärsjuridik, offentlig upphandling, förhandlingar och förvaltningsrätt. Även erfarenhet från advokatbyrå, tingsmeritering eller myndighet är meriterande.

SOM PERSON är du självständig, självgående och resultatinriktad. Du är också strukturerad, serviceinriktad och har en bra problemlösande analysförmåga.

VI ERBJUDER utmanande arbetsuppgifter i en händelserik miljö där Sveriges ekonomiska utveckling står i fokus. Hos oss får du kunniga och engagerade kollegor och mycket stor möjlighet till kompetensutveckling.

VI VILL HA DIN ANSÖKAN inklusive relevanta betyg senast den 23 april 2017. Om du har frågor är du välkommen att kontakta avdelningschef Christina Wejshammar, 08-787 04 76. Du söker tjänsten genom att klicka på Ansök.

Avdelningen för betalningssystem och kontanter består av varsin enhet för de operativa kärnverksamheterna RIX-systemet och kontantförsörjningen samt en enhet för strategiska frågor inom det betalningsoperativa området.

Enheten för analys och utveckling av betalningar arbetar med stöd till avdelningens operativa verksamheter i form av bl.a. strategisk analys och verksamhetsutveckling.

Fler sökningar så här