Redovisningsekonom till Forpac

Plats
Billdal
Annonserat
den 10 april 2017
Stängs
den 28 april 2017
Kontakta
Liza Dahlin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Eftersom bolaget fortfarande är under uppbyggnad finns stora möjligheter att ta del av det spännande arbetet att bygga upp verksamheten samt forma din egen roll. Du kommer att ansvara för löpande redovisning, kreditbevakning, påminnelserutiner samt att ta fram relevanta nyckeltal och rapporter till företagsledningen. Du kommer även att ansvara för inköp, vara behjälplig med marknadskommunikation samt stötta Sales Support och säljare vi behov. Rollen kommer sannolikt förändras i takt med att bolaget och organisationen växer.

Vem är du?
Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av redovisning. För att trivas hos oss är du social och prestigelös, med ett öppet och positivt sätt. Som person är du initiativrik, självgående och ansvarstagande. Du kommer gärna med idéer och lösningar, som kan effektivisera och förbättra arbetet framåt. Du är en lagspelare med en god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Har du tidigare erfarenhet av exportverksamhet och inom Trade Finance är det meriterande. Du behöver vara bekväm med att kommunicera på engelska och att ytterligare språk är meriterande

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 28 april 2017. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77. Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Forpac International AB är ett nystartat bolag. Vi är ett handelshus med papperstrading som huvudsaklig verksamhet. Vi arbetar globalt och all omsättning är export. Vi arbetar generellt på relativt små och/eller besvärliga marknader. Vår strategi är att erbjuda en alternativ och mycket kostnadseffektiv kanal som bidrar till tids- och resursbesparing hos de stora papperstillverkarna.

Vi jobbar efter en stark grundtro på vikten av att känna arbetsglädje i den miljö och de affärer som vi tillsammans skapar och vi har ett nyfiket och öppet förhållningssätt till nya idéer och lösningar. Vi respekterar, uppskattar och är ödmjuka inför människors olikheter i kompetens och egenskaper.

Liknande jobb

Liknande jobb