Elmia söker en erfaren projektledare för Elmia Subcontractor

Rekryterare
Plats
Jönköping
Annonserat
den 10 april 2017
Stängs
den 1 maj 2017
Kontakta
Cecilia Björkegren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Elmia Subcontractor är inne i en expansiv utvecklingsfas och nu söker vi en erfaren projektledare för att stärka upp teamet ytterligare.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara en viktig del av utvecklingen av mässan som den naturliga plattformen inom industrin för att skapa framtida affärer.
Du kommer direkt att stärka upp teamet och stötta arbetet med genomförandet av Elmia Subcontractor 2017, men framförallt fokusera på den strategiska utvecklingen av mässan och av övriga industrisektorn.

Utbildning / Erfarenhet
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av projektledning och affärsutveckling. Du är en coachande ledare med resultatfokus och ditt ledarskap präglas av tydlighet, delaktighet och engagemang. För att lyckas i rollen har du ett strategiskt och affärsmässigt tankesätt samt taktisk förmåga. Som person är du nyfiken, prestigelös och brinner för att skapa relationer.
Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Har du erfarenhet av mässbranschen eller liknande och har ett brett nätverk inom industrin är det mycket meriterande.

Kontaktpersoner
Cecilia Björkegren
cecilia.bjorkegren@poolia.se
036-173261

Elmia AB
Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor, konferenser, kongresser och event. Vår gedigna branscherfarenhet i kombination med vår förmåga att inspirera och driva utveckling gör oss till en aktiv partner inom allt från lantbruk, industri och samhällsbyggnad till e-sport och underhållning. Elmia är en mötesplats där människor tillsammans utvecklar nya idéer, produkter och tjänster.

Elmia Subcontractor är norra Europas ledande mässa för underleverantörer inom den tillverkande industrin och deras kunder. Här samlas årligen runt 1200 utställare från 30 länder och upp mot 15 000 besökare. Under mässan grundläggs varje år affärer för flera miljarder kronor.
Elmia Subcontractor ingår i industrisektorn tillsammans med ytterligare sju andra industrimässor och events.

Liknande jobb

Liknande jobb