Ekonomer sökes för spännande bankuppdrag

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 11 april 2017
Stängs
den 10 maj 2017
Kontakta
Marie Bergsman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

SW söker i dagsläget civilekonomer och företagsekonomer för framtida uppdrag. Våra kunder finns främst inom bank-, finans- och ekonomisektorn. Här ges du chansen att ta steget vidare i din karriär och utvecklas i din roll som ekonom hos väletablerade företag.

Tjänstebeskrivning 
Vi arbetar brett inom tjänstemannasegmentet och samarbetar med etablerade aktörer inom ekonomi, bank och finans. Som en del av vår konsultverksamhet ges du möjlighet att utvecklas och etablera dig inom branschen. Förutom vår konsultverksamhet arbetar vi även med direktrekrytering till kund.

För rätt person kan vi erbjuda ett flertal olika tjänster och spännande roller:

- Backoffice-medarbetare
- Administratörer på bank och försäkringsbolag
- Kredithandläggare
- Handläggare för pension och kort
- Fondadministratörer

Lämplig bakgrund 
Vi träffar gärna Dig som är nyutexaminerad med viss erfarenhet, alternativt Dig som har ett/några års arbetslivserfarenhet från ovanstående tjänster. Vi ser gärna att Du har studerat vid högskola/universitet.

Vidare ser vi även gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet, det är ett plus om detta är från ekonomi/service/försäljning men det är inget krav. Tidigare erfarenhet från affärssystem eller ekonomisystem är meriterande.

Viktig information
Ovanstående kan innebära konsultuppdrag med anställning hos SW alternativt direktrekrytering med anställning hos kund. Anmäl ditt intresse snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Bergsman 08-407 55 55.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Liknande jobb

Liknande jobb