Ekonomiansvarig/Controller till Kaustik AB

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 11 april 2017
Stängs
den 10 maj 2017
Kontakta
Karin van Egeraat
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om rollen
Kaustik söker en ekonomiansvarig som ska ta helhetsansvaret för ekonomifunktionen i bolaget. Du kommer att ansvara för att bygga upp hela ekonomifunktionen samt kommer löpande att arbeta med att vidareutveckla den. Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

I tjänsten kommer du att ansvara för:

  • Ekonomisk rapportering till VD och styrelse
  • Månadsbokslut
  • Ansvarar för att sätta upp hur bolaget projektredovisar utvecklingsprojekt, löpande projektuppföljning
  • Årsbokslut inklusive koncernbokslut
  • Ekonomisk budget/prognos/resultatuppföljning
  • Likviditetsbudget
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Löpande redovisning

Din bakgrund
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomiområdet eller motsvarande. Du har några års erfarenhet som ekonomiansvarig/redovisningsansvarig från ett mindre- eller medelstort bolag samt har mycket goda kunskaper i Excel.

Som person är du självgående, trygg i sig själv, har pondus samt är analytiskt lagd. Vidare så är du intresserad av att arbeta i en verksamhetsnära roll och är kommunikativ samt trivs med att ha många kontaktytor inom organisationen. Du är prestigelös samt hugger i där det behövs.

Ansökan
Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig ansöka snarast. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Karin Van Egeraat 070-4715908. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Kaustik utvecklar verksamhetsstöden Aiai och Omsorg24 som effektiviserar administrationen och säkrar kontrollen av verksamheter inom personlig assistans och HVB/ LSS-boenden. Med drygt 45 000 användare är Kaustik marknadsledande i Sverige vad gäller verksamhetssystem för personlig assistans. Kaustik är ett IT-företag, men också ett kunskapsföretag som med ett genuint engagemang förmedlar kompetens och bidrar i angelägna frågeställningar inom området personlig assistans. Kaustik publicerar Aiai-magasinet, anordnar Akademi samt arrangerar en viktig mötesplats under Almedalsveckan kring ämnena personlig assistans och tillgänglighet. Läs gärna lite mer om Kaustik på vår hemsida www.kaustik.com.

Liknande jobb

Liknande jobb