Business Developer till Continental Däck AB

Plats
Göteborg
Annonserat
den 11 april 2017
Stängs
den 2 maj 2017
Kontakta
Emma Sjösvärd
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker dig vill vara med och forma framtiden för Integrated Fleet Solutions inom Commercial Vehicle Tires (CVT). CVT har en produktportfölj med däck för både lastbil, buss och specialty tires. Continental Däck går från att vara en däcktillverkare till att också erbjuda helhetslösningar vilket innebär fokus på IT och ny teknik. Med digitala lösningar skapar de mervärde för sina kunder både ur kostnadssynpunkt och miljösynpunkt.

Arbetsbeskrivning
Du erbjuds utveckling och möjlighet till karriär hos en ledande aktör i branschen där du under dina första 12 månader kommer att gå ett internt utvecklingsprogram parallellt med ditt arbete. Programmet är en internationell satsning, med flera utbildningsdelar förlagda på huvudkontoret i Tyskland, där medarbetare i liknande roller för olika regioner samlas. Under utbildningen kommer du att arbeta i utvecklingsprojekt för digitala lösningar inom Integrated Fleet Solutions och efter att ha slutfört programmet kommer du både att ha fått med dig kunskap kring produkterna, IT och ny teknik samt ett internationellt kontaktnät.

Med ny kunskap kliver du sedan in i rollen som ansvarig för försäljning och affärsutveckling inom Integrated Fleet Solutions i den nordiska regionen. Du supporterar säljorganisationen inom CVT, har kontakt med fleetkunder samt med interna funktioner för att säkerställa att utveckling av produkterna anpassas till behov på den nordiska marknaden. I nära samarbete med din chef utvecklar du strategier för området. Mer information om Integrated Fleet Solutions hittar du här, du kan även klicka dig vidare till "Drive Solutions CVT" för att läsa specifikt om utvecklingsprogrammet.

Vem är du?
Vi söker dig som bidrar med stort engagemang och intresse för IT, teknik, affärsutveckling och försäljning och som känner dig bekväm i att kliva in i en roll med stort ansvar. Du har ett ”start-up” mindset vilket gör att du gillar att driva från start, du motiveras av digital utveckling och förändring och påverkar människor omkring dig på ett positivt sätt. Ditt bidrag blir att, genom ett coachande förhållningssätt såväl internt som externt, driva försäljning samt utveckla affärsområdet. Du är såklart en naturlig nätverkare som nyttjar ditt internationella nätverk och du lockas av resor i tjänsten. Som du märker så är rätt mindset avgörande för att lyckas i rollen. Utöver det har du:

  • En examen från högskola/universitet i relevant område, exempelvis business, IT eller teknik
  • 3-5 års arbetslivserfarenhet inom försäljning, affärsutveckling, IT, projektledning eller likvärdigt men där du också arbetat i relation till kunder
  • Intresse för IT och ny teknik
  • Mycket goda kunskaper i engelska samt goda kunskaper i minst ett nordiskt språk (danska, svenska eller norska)
  • B-körkort

Tjänsten är med placering på kontoret i Göteborg och vi tror att du bor i närområdet. I denna rekrytering samarbetar Continental med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Sjösvärd på 0723-085 300. Sista ansökan för tjänsten är den 2:a maj.

Liknande jobb

Liknande jobb