3 söker Redovisningschef

Rekryterare
3
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 april 2017
Stängs
den 11 maj 2017
Kontakta
Nina Grundström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en Redovisningschef med god förståelse för redovisningsrutiner och finansiella processer. Vi söker dig som drivs av att ständigt uppnå förbättringar samt att ta ansvar för företagsövergripande projekt. Du rapporterar till CFO och kommer att vara ytterst ansvarig för redovisningsfunktionen i ett snabbfotat tillväxtbolag.

Som Redovisningschef kommer du att vara:

-Ytterst ansvarig för redovisning samt företagsbeskattning, momsredovisning, bokslut och årsredovisningar för våra svenska bolag. Detta innebär även kontinuerlig kontakt med våra ägare och vårt dotterbolag 3GIS (nätverkssamarbete med Telenor)
-Aktivt följa trender och förändringar inom redovisningsområdet för att säkerställa att 3 följer nödvändiga regelverk samt i syfte att utveckla rutiner och arbetssätt som stöttar såväl redovisningsavdelningen som övriga Finance och hela 3Sverige
-Aktivt drivande/deltagande i affärskritiska projekt, där du samarbetar med övriga avdelningar inom 3. Det förekommer även visst samarbete med andra 3-bolag i världen
-Ytterst ansvarig för internrevision
-Ansvarig för att leda och utveckla teamet bestående av 13 medarbetare varav två direktrapporterande teamledare och en direktrapporterande internrevisor

Vem är du?
Vi söker dig med en relevant akademisk examen och mycket stark kompetens inom redovisning. Du är van vid att ha ett övergripande redovisningsansvar och är väl insatt i alla ekonomiska processer och regelverk. Du har flerårig erfarenhet av att arbeta självständigt med kvalificerade frågor kring redovisning, moms och företagsbeskattning samt god kännedom om redovisning av anläggningstillgångar. Ett krav för att lyckas i rollen är att du har erfarenhet av att driva förändringsarbete, gärna i ett tillväxtbolag, samt av att rapportera i enlighet med IFRS. Har du dessutom några års erfarenhet av revision ses detta som starkt meriterande.

En annan viktig del av rollen är ledarskapet, och du bör därför ha erfarenhet från att leda och utveckla team. För att vara en framgångsrik ledare på 3 ska du ha ett coachande förhållningssätt samt en förmåga att engagera och inspirera din omgivning. Du är också duktig på att driva gruppens långsiktiga mål samtidigt som du bistår med detaljkunskap och expertis inom viktiga områden.

Som person är du engagerad, tydlig och noggrann. Du är också flexibel och resultatfokuserad samt van vid att ta egna initiativ för att driva projekt och förbättringar. Rollen kräver att du inspireras av ansvar samt att du är serviceinriktad och drivs av att utveckla andra på ett coachande och pedagogiskt sätt. Som ledare har du en ödmjuk inställning och en mycket god kommunikativ förmåga. Du kan entusiasmera och leda din personal både i det dagliga arbetet samt ur ett långsiktigt perspektiv i en bransch med hög förändringstakt.
Du är van att uttrycka dig väl i engelska, både i tal och skrift.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig karriärmöjligheter och en central roll på en arbetsplats som utsetts till en av Sveriges bästa. Vårt arbetsklimat präglas av öppenhet, engagemang och framåtanda.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på vårt huvudkontor på Lindhagensgatan på Kungsholmen.

I denna rekrytering samarbetar 3 med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nina Grundström på telefon: 0708-95 59 82 eller nina.grundstrom@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Nina Grundström
0708 95 59 82

Liknande jobb

Liknande jobb