Sök Volati Management Program 2017

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 april 2017
Stängs
den 7 maj 2017
Ref:
5173
Kontakta
Sophie Lempert
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du examinerad ekonom eller ingenjör med goda studieresultat, har 1-3 år relevant arbetslivserfarenhet och är intresserad av att vara med om en spännande resa med stort fokus på lärande, kan du vara den vi söker.

volati.png
Volati Management Program startar under hösten 2017. Programmet löper över 15 månader och är uppdelat på tre projektplaceringar, två perioder i två av våra dotterkoncerner och en på huvudkontoret hos Volati. Parallellt med projektarbetet i dotterkoncernerna får du en introduktionsutbildning i strategi och ledarskap. En av de två dotterkoncernerna kommer att bli ditt "hemmabolag", vars VD blir din mentor och där du kommer att fortsätta arbeta i en ledande befattning när programmet är slut. Du får också en personlig coach i form av Volatis VD Mårten Andersson.

Framtidens ledare - gör skillnad för sig själv och andra

På Volati har vi alltid trott på enskilda högpresterande individers förmåga att åstadkomma förändring. Vi har nu möjlighet att satsa omfattande resurser och tid för att få dig redo för den utmaning som väntar. Vi ser dig inte bara som viktig för "ditt" bolag och att det ska nå sin fulla potential, utan för hela Volatis framtida utveckling.

Volati Management Program kan liknas vid ett klassiskt traineeprogram men med ambitionen att de tre personer som påbörjar programmet, inom ett par års sikt, inte bara ska hamna i en linjeroll med ledarskap, utan även i den yttersta ledningsgruppen i någon av dotterkoncernerna. Väcker detta en positiv och pirrande känsla av att kunna bidra och vara med och driva ett bolag med en omsättning på flera hundra miljoner så kan du vara vår nästa talang. Det är precis en sådan attityd vi söker!

Du kommer inte att vara ensam
Vi söker inte bara en person för att delta i vårt Management Program, utan vi vill ta in upp till tre personer som ska göra denna resa tillsammans. Ni kommer att knyta ett nära band till varandra utöver med era egna "hemmabolag" samt utbyta erfarenheter och lärdomar sinsemellan när ni träffas både under mer formella och informella tillfällen. Ni är inte bara enskilt viktiga för era respektive bolag, utan tillsammans en viktig kugge för hela Volatis framtida utveckling.

Har du kvalitéerna vi söker?
Vi på Volati vet att ambitiösa, affärsintresserade och klipska personer kommer från alla olika sorters bakgrunder, privat som professionellt. Med största ödmjukhet har vi samtidigt bildat oss en uppfattning vad vi tror kan vara rätt förutsättningar för att lyckas väl hos oss.

Vi tror därför att du som söker:

• Är examinerad ekonom eller ingenjör med goda studieresultat.
• Har 1-3 års relevant arbetslivserfarenhet (före, under eller efter dina studier).
• Identifierar dig starkt med egenskaper som driven, mogen, självgående, intresserad av affärer, hög arbetskapacitet, analytisk, självsäker, jordnära och social.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Volati med Harvey Nash. Vid frågor är du välkommen att kontakta Sophie Lempert på 073-095 71 04 alternativt sophie.lempert@harveynash.se. Vi arbetar med löpande urval så ansök så snart som möjligt, dock med senaste ansökningsdatum den 7 maj 2017. Du ansöker genom att skicka CV, personligt brev samt universitetsbetyg till ansokan@harveynash.se Märk ditt mail med referensnummer 5173.

Vi ser fram emot och välkomnar din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb