Nyutexaminerad ekonom till tjänst inom råvaruhandel

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 april 2017
Stängs
den 11 maj 2017
Kontakta
Linda Marcus
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

SW söker för kunds räkning en ekonom till börsnoterat industribolag. Vi söker nu dig som är i början utav din karriär Vår kund är ett välrenommerat industribolag som sitter i fräscha lokaler i centrala Stockholm. Konsultuppdraget är långt och är från och med maj 2017 till och med augusti 2018. Tjänsten är på heltid.

Tjänstebeskrivning
I den här rollen kommer du att arbeta med:
- administration kring råvarumaterial och råvaruinköp
- fakturering
- analys kring prissättning
- behjälplig kring prissättningen.

Vidare kommer du att ta emot inkommande fakturor och matcha dessa. Du kommer även att ta emot samtal och mail från kunder där tonvikten av samtalen och mailen är på engelska. Du kommer jobba en del i Excel men det mesta av arbetet sker i ett internt system. Gruppen består idag utav 10 personer.

Lämplig bakgrund
Vi tror att du har tidigare erfarenhet av liknande administrativa arbeten och att du är helt flytande i engelska och svenska i både tal och skrift. Som person är det krav på att man gillar siffror och är analytisk av sig. Rollen innebär att man behöver vara effektiv, snabblärd och stresstålig. Då prissättningar sker varje dag vid ett visst klockslag är det viktigt att du är van att arbeta under deadlines och trivs med snabba puckar. Du kommer att arbeta med 3 andra kollegor och därför bör du vara social och fungera bra i grupp.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Uppdragstiden är från maj 2017 till och med augusti 2018. Välkommen med din ansökan, då urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Marcus, 08-407 55 51

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.

Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Liknande jobb

Liknande jobb