Löneadministratör till Caterpillar Propulsion

Plats
Hönö
Annonserat
den 12 april 2017
Stängs
den 5 maj 2017
Kontakta
Liza Dahlin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker dig som vill arbeta med löneadministration i en härlig skärgårdsmiljö med placering på Hönö!

Arbetsbeskrivning
Du kommer att ingå i vårt HR-team på 4 personer där du ansvarar för vår löneadministration. Du kommer att arbeta med hela löneprocessen och hantera löner för ca 200 personer, både kollektivanställda och tjänstemän. Förekommande arbetsuppgifter innefattar administration kring semester, pension, arbetsgivarintyg, reseräkningar och att lägga upp anställda i systemen. Du har kontakt med Försäkringskassan samt stöttar och utbildar chefer inom hela organisationen i löneprocessen. Rollen kommer på sikt även att innehålla HR-administration såsom till exempel anställningskontrakt, rapportering av headcount, rapportering till SCB och att ge support vid lönerevision.

Bakgrund
För att passa in i rollen behöver du vara noggrann, positiv och trygg som person. Du är lösningsorienterad och inte rädd för förändringar. Du jobbar gärna med att utveckla och effektivisera processer och befintliga arbetssätt samt har ett stort intresse för system och it. Vi ser gärna att du har utbildning inom ekonomi eller lön, gärna från KY alternativt YH eller har arbetat några år med löneadministration och känner dig trygg med lagar och avtal inom löneområdet. Du kan även ha arbetat med ekonomi och har ett intresse av att utvecklas inom löneadministration. Tjänsten kräver att du är bekväm i att använda engelska i såväl tal som skrift.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 5 maj 2017. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77. Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Företaget startade som ett litet svenskt skeppsvarv 1912, och idag är Caterpillar Propulsion ett världsomspännande företag. Caterpillar Propulsion utvecklar och tillverkar avancerade propellrar och propellersystem för oceangående handelsfartyg och arbetsbåtar över hela världen – med fokus på propellrar med ställbar stigning, azimuth- och tunnel-thrustrar samt styrsystem, och vi kan därigenom leverera kunden en helhetslösning. Vår speciella expertkunskap är innovativ hydrodynamik, vilket garanterar våra kunder hög driftsäkerhet under tuffa förhållanden. Caterpillar Propulsion har produktionsanläggningar i Sverige och Singapore samt ett antal marknadskontor i övriga delar av världen. Idag har Caterpillar Propulsion ungefär 200 anställda i Sverige. www.catpropulsion.com

Liknande jobb

Liknande jobb