Två Affärsområdeschefer till NetOnNet

Rekryterare
Plats
Borås
Annonserat
den 13 april 2017
Stängs
den 5 maj 2017
Kontakta
Mia Roos
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till huvudkontoret i Viared/Borås söker vi nu två affärsområdeschefer med yttersta ansvar att säkra en lönsam affär inom Telecom/IT som är den största produktportföljen, respektive Mjukvara, tillbehörsprodukter och finansiella kringtjänster. Gruppen inom Telecom/IT är åtta personer och gruppen för mjukvara är nio personer.

Som Affärsområdeschef arbetar du brett med försäljning, marginal, sortiment och leverantörer för att utveckla och efterleva sortimentsstrategierna. Du leder och fördelar affärsområdet med strukturerad årsplanering samt kontinuerlig utveckling av både grupp och individ. Du följer upp målsättning, nyckeltal och verksamhetsansvar för:

• Försäljning, marginal, lageromsättning
• Nöjd medarbetarindex
• Marknadsandel
• Produktstrategi för ditt affärsområde
• Stöd till affärsområdets operativa arbete

Du har det finansiella ansvaret med resultatansvar. Med fullt personalansvar leder och fördelar du arbetet för att utveckla affärsområdet inom ramarna för affärsplan, produktstrategi och budget. Du rapporterar till ledningen.

För att lyckas i rollen har du relevant akademisk utbildning och flera års dokumenterat goda resultat inom handel och som chef i ledande befattning. Som rutinerad ledare är du bra på att motivera andra och är van vid resultatansvar. Du har goda kunskaper inom ekonomisk analys samt behärskar svenska och engelska, i både tal och skrift.

Som person är du trygg i dig själv, ser helheter, är målinriktad, siffer- och detaljorienterad samt har ett starkt affärsdriv. Du har energi, engagemang och drivkraft och som förtroendeskapande ledare har du förmågan att få andra med dig på resan. Du ser det positiva i en säljdriven företagskultur med handlingskraft och hög aktivitet.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 5 maj. Vid frågor ring Mia Roos på 0723-28 22 53.

Om företaget
NetOnNet är ett av Sveriges ledande hemelektronikföretag med 30 Lagershoppar (fysiska butiker) och cirka 900 medarbetare. Vi har vårt huvudkontor i Viared Borås, där vi jobbar med allt från inköp, produktutveckling och försäljning till marknadsföring, systemutveckling samt andra spännande projekt som stödjer vårt mål om nöjdare kunder. Våra kunder når oss genom våra e-handelssajter, Lagershoppar och B2B.

Vi tror på att göra den senaste tekniken tillgänglig för alla och vi vill göra det på ett kunnigt, enkelt, ärligt och nytänkande sätt. Våra medarbetare är grunden för att göra NetOnNet framgångsrikt och varje dag omges vi av inspirerande och positiva kollegor som alla jobbar tillsammans för att få ut de allra bästa produkterna till våra kunder - naturligtvis till vårt allra lägsta pris.

2016 fick vi priset som Sveriges starkaste varumärke vid Swedish Brand Award, ett pris vi är oerhört stolta över då vinsten baseras på konsumenternas val. Vi är ett kundorienterat företag, där varje andetag och arbetstag syftar till att göra våra kunder nöjdare och NetOnNet till det mest naturliga valet för kunden. Läs mer på netonnet.se

Liknande jobb

Liknande jobb