Ekonomiansvarig till Mitt Alby AB

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 april 2017
Stängs
den 7 maj 2017
Kontakta
Heléne Premler
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Just nu söker Mitt Alby en Ekonomiansvarig till en spännande tjänst där du får möjlighet att ansvara för helheten i fastighetsbolagets balans- och resultaträkning. Dessutom kommer att du att vara en viktig pusselbit i fastighetsförvaltningens budget- och prognosarbete. 

Tjänsten är i första hand placerad i nyrenoverade lokaler i Alby, som är koncernens huvudkontor. Där sitter vi mitt i händelsernas centrum och har en nära kontakt med verksamheten. Om så önskas finns även möjlighet att delvis vara placerad i systerbolaget Fasticon Kompetens lokaler på Hälsingegatan i Stockholm. Du kommer att ingå i ett positivt team om 15 personer bestående av VD, CFO, områdeschef, ekonomi, administration och fastighetsskötsel där alla har en viktig funktion att uppfylla bolagets löpande verksamhet och vision. I tjänsten rapporterar du till CFO.

Arbetsuppgifter

 • Redovisning, bokföring, avstämningar och rapportering
 • Månads-, kvartals- och årsbokslut
 • Budget och prognosarbete
 • Moms och skatt
 • Myndighetskontakter
 • Hyresavisering och avstämning
 • Samverkan med områdeschef och förvaltningsadministratör
 • Stöd till leverantörsreskontran
 • Fortsätta arbetet med att kontinuerligt förfina rutiner och strukturer

Kvalifikationer

 • Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av liknade arbetsuppgifter helst inom fastighetsbranschen och har goda kunskaper inom redovisning samt erfarenhet av att självständigt upprätta månadsbokslut
 • Vi ser gärna att du är civilekonom alternativt har genomgått påbyggnadsutbildning inom ekonomi kombinerat med längre erfarenhet
 • Goda kunskaper i Excel

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är trygg i din kompetens och brinner för ekonomi, siffror, struktur, problemlösning samt ordning och reda. Vi ser att du är bra på att samarbeta och att på ett engagerat sätt komma med input baserat på din erfarenhet och kompetens gällande ekonomi, budget och resultat. Du är van vid att arbeta självständigt och strukturera upp ditt angreppssätt och driva dina processer framåt.

Vad vi kan erbjuda dig
Mitt Alby kan erbjuda dig en stimulerande tjänst där du får ansvara för helheten, sitta mitt i händelsernas centrum och vara en viktig del av fastighetsförvaltningens sifferarbete. Bolaget är inne i ett expansivt skede vilket kan innebära goda utvecklingsmöjligheter på sikt.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Ekonomiansvarig passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Mitt Alby med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. 
Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Sista ansökningsdagen är 7 maj 2017. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Heléne Premler på helene.premler@fasticonkompetens.se eller på 0734-15 43 11.

Liknande jobb

Liknande jobb