Processorienterad Controller till Transdev Sverige AB

Plats
Bromma/Sundbyberg
Annonserat
den 13 april 2017
Stängs
den 12 maj 2017
Kontakta
Lou Sjöholm Mineur
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Trandsdev Sverige förstärker den egna kapaciteten inom ekonomifunktionen och utökar avdelningen med en processorienterad Controller. Transdev Sverige ingår i en internationell koncern och huvudfokus för den här rollen blir att agera representant i koncernövergripande projekt. Närmast kommer koncernen att implementera ett gemensamt ekonomisystem, Microsoft Dynamics AX. Din roll blir viktig i Transdevs fortsatta utveckling och expansion och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom Transdevkoncernen. Som Controller ingår du i ekonomiavdelningen bestående av 20 personer och du rapporterar till redovisningschefen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på huvudkontoret i Bromma/Sundbyberg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som kvalificerad redovisningsansvarig

  • Kartläggning/dokumentation och optimering av ekonomiflöden, huvudbok och inköp
  • Förändringsarbete enligt nya koncernriktlinjer
  • Driva implementering av nytt koncerngemensamt ekonomisystem och inköpssystem
  • Delta i koncerngemensamma projekt
  • Fungera som kompetenscenter

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning i kombination med erfarenhet från en redovisningsinriktad roll. Du känner dig trygg i redovisningen och är väl insatt i dess flöden och processer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av systemimplementering från en ekonomiavdelning eller från en konsultbaserad roll. Rollen kräver goda systemkunskaper samt att du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du självständig, proaktiv och ansvarstagande. Du har en positiv inställning samt vana att arbeta mot uppställda mål och deadlines. Rollen kräver också att du är social och kommunikativ samt trivs med att arbeta mot många kontaktytor i organisationen.

Om Transdev Sverige
Transdev Sverige har cirka 4000 medarbetare i Sverige från Haparanda i Norr till Österlen i Söder och omsätter ca. 3,2 mdr SEK. Transdev erbjuder trafik med tåg, buss, spårvagn och båt. Bolaget driver persontrafik på uppdrag av länstrafik, kommuner och landsting. Verksamheten omfattar kommersiell tåg- och busstrafik under varumärkena Snälltåget, Flygbussarna, Flygbussarna Charter och Båtbussarna. Varje dag görs över 300.000 resor med Transdev i Sverige.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Transdev med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig ansöka snarast. Du söker tjänster via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Lou Sjöholm Mineur 0766-47 16 17. Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb