Wasa Kredit söker en positiv kundservicemedarbetare

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 april 2017
Stängs
den 18 maj 2017
Kontakta
Anette Skantz
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Trivs du i en arbetsroll där du får möjligheten till att implementera förändringar? Slutför du dina ärenden med stor noggrannhet och håller kundfokus längst hela processen? Drivs du av att ge kundupplevelse i världsklass.

Då har vi tjänsten för dig!

SW hjälper Wasa Kredit med att hitta en konsult till deras kundservicegrupp som har en härlig energi och drivs av att jobba i en föränderlig arbetsmiljö. Wasa Kredit sitter i ljusa och fina lokaler vid Gärdet i Stockholm i ett öppet landskap.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att på ett proaktivt sätt möter varje kunds behov och informerar och besvara frågor rörande Wasa Kredits finansieringsprodukter via telefon och mejl från konsumentsidan. Du har en viktig roll med mycket kundkontakt och din målsättning är att på ett professionellt sätt sträva efter att överträffa kundens förväntan.

Om du ger Wasa Kredit ditt engagemang, service och härliga driv kommer du att få ett roligt jobb med ett företag som ständigt är i en positiv förändring,

I din roll som handläggare kommer du att arbeta med förbättringsförslag på rutiner och mindre projekt då avdelningen befinner sig i en omorganisation. Därför är det av stor vikt att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

Önskemål
För att du ska trivas hos Wasa Kredit tror vi att du har en avslutad gymnasieutbildning, gärna har erfarenhet från kundservice eller liknande servicejobb. Har du erfarenhet av försäljning och finans är det en merit men inget krav men helst ett intresse. För att klara denna tjänst bör du vara flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person tror vi att du är serviceorienterad och alltid ser till kundens behov, du har ett härligt driv och bjuder gärna på ett leende till både dina kollegor men även externt. Du gillar att komma med förändringar och är flexibel och prestigelös i ditt sätt att arbeta. Att du är noggrann och strukturerad ser vi som en självklarhet.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag på minst 6 månader med anställning hos SW. Där efter finns stora chanser till förlängning. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Skantz, 08-407 55 66

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.

Om företaget:
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Liknande jobb

Liknande jobb