Ekonomiansvarig med inriktning mot Controlling till Malmstolen AB

Rekryterare
Plats
Stenungsund
Annonserat
den 19 april 2017
Stängs
den 8 maj 2017
Kontakta
Liza Dahlin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en ekonomiansvarig med det övergripande ansvaret för bolagets ekonomi och ekonomistyrning. Det innebär bland annat arbete med kund- och leverantörsreskontra, löpande redovisning, moms- och skattedeklarationer, månads- och årsbokslut inkl årsredovisning, budget, kalkylering och räkenskapsanalys. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD samt gör månatliga avstämningar och rapporterar till koncernen.

Bakgrund
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller liknande eftergymnasial utbildning. Du har erfarenhet och intresse av att arbeta med hela ekonomiprocessen och ekonomistyrning från ett mindre eller medelstort bolag. Som person har du stor analytisk förmåga liksom förmåga att kunna tänka kritiskt och använda modeller i ditt analysarbete vilket är en förutsättning för att klara av och trivas i rollen. Som person gillar du att arbeta självständigt, är driven, målfokuserad, men samtidigt prestigelös och har stor ansvarskänsla. För att passa in i vår organisation och företagskultur, som präglas av högt i tak och tydliga värderingsgrunder är du öppen, flexibel, nyfiken samt en bra lagspelare.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 8 maj 2017. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77. Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Malmstolen AB är ett nischat svenskt möbelföretag vars affärsidé är att vara ledande på att utveckla och producera högkvalitativa arbetsstolar med ett ergonomiskt innehåll baserat på vetenskap. Våra ergonomiska arbetsstolar marknadsförs med engagemang och kunskap mot medvetna människor och organisationer i flertalet europeiska länder och vår export utgör idag 50 %. Företaget har sin produktion i Hunnebostrand och sysselsätter idag 26 människor och har en årlig omsättning på ca 60 miljoner kronor. Företaget är expanderande och ägs idag av Scandinavian Business Seating, vilka är Europas ledande tillverkare av olika sittlösningar inom offentlig miljö.

Liknande jobb

Liknande jobb