2 Regional Sales Managers - Evondos

Rekryterare
Plats
Uppsala
Annonserat
den 20 april 2017
Stängs
den 7 maj 2017
Ref:
SE-12112
Kontakta
Adam Bergström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

- till ett banbrytande medicintekniskt bolag i stark tillväxtfas

Evondos etablerade sig på den svenska marknaden under hösten 2013 och har redan skrivit avtal med flera kommuner. Evondos söker två drivna Regional Sales Managers som vill vara med och bygga företaget i Sverige. Du har chansen att komma in i spännande fas av stark internationell tillväxt och arbeta med en revolutionerande produkt som är den enda i sitt slag på marknaden.

Som Regional Sales Manager bearbetar du hela den svenska marknaden. Du arbetar med utgångspunkt från kontoret som är placerat i Uppsala Science Park men vi ser att du även kan bo på annan ort. Positionen innebär en operativ säljroll med mycket frihet under ansvar samtidigt som du kommer att ha ett nära samarbete med VD och övriga teamet i Uppsala och i övriga nordiska länder. Evondos AutoDos är ett helt nytt koncept och din uppgift blir att agera ambassadör och sälja in produkten på marknaden. I rollen bör du vara flexibel och kunna anpassa din kommunikation till olika organisatoriska nivåer.

Vi söker dig som har som har ett starkt driv med mycket energi. Du trivs bäst ute på fältet och är förtroendegivande och relationsskapande. Du brinner för att tänka fritt och stort och inspirera kunder att tänka i nya banor. Vi ser att du har god erfarenhet av att sälja mot offentlig sektor och gärna från konsultativ systemförsäljning. Tjänsten kräver att du innehar körkort och kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska.

Evondos erbjuder dig chansen att komma in i ett banbrytande företag under stark tillväxt. Då organisationen är i uppbyggsfas ges du möjlighet prägla den svenska verksamheten och din vardag. Du ges samtidigt chansen att skapa samhällsnytta genom att avhjälpa kommunernas resursbrist och samtidigt öka slutkundernas hälsa och livskvalitet. Då företaget växer finns nationella och internationella karriärsmöjligheter.

Är du den drivna säljare vi söker? Då är du välkommen med ditt engelska CV och personliga brev senast den 7:e maj via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12112). För frågor kring företaget och tjänsten har vi satt av två tider då du är välkommen att kontakta Kai Widenius, VD Evondos AB. Han nås på nr. 070 22 55 138 kl. 09:00-10:00 måndagen den 24/4, tisdagen den 25/4 kl. 13:00-14:00 samt onsdagen den 3/5 kl. 16:00-17:00. Intervjuer kommer att hållas i Uppsala tisdagen den 16/5 och det är av vikt att du har möjlighet att deltaga då.

Om du har några frågor kring processen är du välkommen att kontakta Adam Bergström, konsult på Mercuri Urval via adam.bergstrom@mercuriurval.com eller 070 928 29 87.

Evondos AB är ett helägt dotterbolag inom Evondos Ltd, ett finskt hälso- och sjukvårdsföretag under stark tillväxtfas. Företaget har utvecklat en kommersiell produkt Evondos AutoDos innehållande flertal servicekoncept för säker läkemedelshantering. Evondos AutoDos ökar patientsäkerheten samt skapar stora direkta och indirekta kostnadsbesparingar för kommuner och privata utförare. Besök gärna Evondos hemsida för att läsa mer www.evondos.se

Liknande jobb

Liknande jobb