Interim Business Controller

Rekryterare
Plats
Lund
Annonserat
den 21 april 2017
Stängs
den 20 maj 2017
Kontakta
Tomas Vinnersten
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Det går bra för SJR och vi fortsätter växa i hela Skåne. En av våra större kunder behöver nu under en interimsperiod förstärka sin organisation med en senior business controller. Uppdraget ligger inom ramen för vår konsultverksamhet och vi söker dig som har flerårig erfarenhet som controller.

Vem är du?
Som person är du analytisk, nyfiken och drivs av att förklara de underliggande orsakerna till det framkomna resultatet. Genom din erfarenhet har du lärt dig att balansera mellan att vara ifrågasättande och supporterande och du tar naturligt på dig rollen som ekonomiskt bollplank gentemot övriga stakeholders i organisationen. Som person är du bekväm med att ta egna initiativ och du påverkar din omgivning med såväl klokskap och social färdighet som hög kommunikativ förmåga och både envishet och integritet.

Vi ser att du har en akademisk examen inom ekonomi och du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har minst fem men gärna tio års erfarenhet från liknande controllerroller och om du är van vid interimsuppdrag är det starkt meriterande. Vi ser även erfarenhet av projektstyrning och arbete projektorganisationer som meriterande. Detsamma gäller erfarenhet av QlikView och Bizview medan vi förutsätter att du är en fena på Excel.

Din ansökan
Låter uppdraget intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Tomas Vinnersten på 040-665 51 08.

Konsult hos SJR
Som konsult hos SJR ska du drivas av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Som konsult hos SJR har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.