Redovisningschef till attraktivt FMCG-bolag – Interim Manager

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 april 2017
Stängs
den 23 maj 2017
Kontakta
Patrik Sundelin
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker en prestigelös och tillförlitlig redovisningschef till ett attraktivt klientbolag inom FMCG. Vi söker dig som innehaft liknande interimsuppdrag där man både har det övergripande ansvaret samtidigt som man verkar operativt. Det är en spännande tjänst på en avdelning med fokus på utveckling av arbetssätt och rapporteringsprocesser. Du kommer att vara placerad på bolagets huvudkontor i Stockholm city. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 12 månader med start omgående, dock senast 1 juni. Vi kommer att intervjua kandidater löpande så skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning 

  • Vara drivande i effektiviseringsprojekt samt utvecklingen av processer och rutiner på avdelningen
  • Leda, planera och strukturera redovisningsarbetet inom gruppen
  • Ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut samt månatlig rapportering
  • Hantera frågeställningar avseende skatter och moms
  • Ansvara för frågor gällande personalkostnader och pension
  • Säkerställa att redovisningen sköts i enlighet med K3 och IFRS
  • Ansvara för arbetet att upprätta årsredovisning
  • Hantera interna kontakter såväl som med myndigheter och revisorer

Erfarenhet
Vi söker dig med akademisk examen och flera års erfarenhet ifrån kvalificerat redovisningsarbete som redovisningschef. Du har arbetat brett med allt från löpande redovisning till rapportering, bokslut och årsredovisningsarbete samt Financial Controlling. God förståelse för redovisning- och rapporteringsprinciper enligt K3 och IFRS är meriterande. Du uttrycker dig väl på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven, strukturerad och serviceminded. Du är flexibel och genomför ditt arbete ansvarsfullt, även när arbetsbelastningen är hög. Du är initiativtagande och driver egna frågor samt projekt. Som person är du positiv och kommunikativ vilket gör att du har lätt för att förmedla mål och förväntningar och få med dig medarbetarna i gruppen.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via följande länk: gazel.la/1104.

Ansvariga kontaktpersoner är Patrik Sundelin och Evelina Wiberg. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.

Liknande jobb

Liknande jobb