Iris Förvaltning söker VD

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 april 2017
Stängs
den 23 maj 2017
Kontakta
Peter Palmqvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om tjänsten
I din roll som VD har du det övergripande ansvaret för att leda och utveckla bolagets olika verksamhetsgrenar med fokus på fastighetssidan samt kurs- och konferensverksamheten. En viktig uppgift är att säkra en effektiv drift av de egna verksamheterna och en god service till våra kunder. VD är bolagets ägarrepresentant i våra intressebolag.

Om profilen vi söker
Vi söker en person med akademisk utbildning inom ekonomi/fastighet eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalificerat ledningsarbete inom fastighetsområdet eller relaterad verksamhet. Du är intresserad av att både förvalta och utveckla den redan väl fungerande verksamhet som finns idag. Du har förmåga att omvandla goda idéer till konkret kundnytta. Vi önskar oss en person med integritet som förhåller sig lojal till uppdraget och som drivs av att affärsmässigt åstadkomma resultat. Vi ser gärna att du har kunskap och förståelse för de förutsättningar som gäller i en stiftelseägd bolagsgrupp. Egen erfarenhet från synnedsättning är meriterande.

Som person utstrålar du trovärdighet och kompetens vilket ger dig en naturlig pondus. Vi söker en mogen ledare med förmåga att utveckla det team av kompetenta medarbetare som utgör organisationen idag. Ditt ledarskap kan beskrivas som inkluderande, kommunikativt och engagerande.  

Vi erbjuder en självständig och central roll som VD i en intressant företagsgrupp med engagerade medarbetare, god lönsamhet och stor potential. Omfattningen i uppdraget varier över tid och motsvarar i genomsnitt ca 50% av en heltid och kan därför med fördel kombineras med annat uppdrag i egen verksamhet eller liknande.

Frågor och ansökan
I den här rekryteringen har Iris Förvaltning AB valt att samarbeta med Constatera Search & Interim AB. För frågor kring tjänsten, kontakta gärna Peter Palmqvist 070 570 82 82 eller Lotta Belfrage-Palmqvist 0722 522 373. Ansök genom att skicka CV och ansökningsbrev till lotta.belfrage-palmqvist@constatera.se eller direkt via ansök-funktionen på www.constatera.se

Vi önskar få din ansökan så snart som möjligt men senast den 14 maj.

Välkommen med din ansökan!

Om bolagsgruppen
Bolagsgruppen, som ägs av Synskadades Stiftelse, bedriver förutom en betydande fastighetsförvaltning, kurs- och konferens- samt rekreationsverksamhet för synskadade, genom sina dotterbolag Almåsa Konferens och Almåsa Fastighet. Dessutom är bolagsgruppen engagerad i intressebolagen Iris Sverige och Jeff, samt erbjuder stiftelseadministration. Bolagsgruppen omsätter 46 mkr och har 25 medarbetare.

Bolagsgruppens övergripande syfte är att på affärsmässiga grunder förvalta och utveckla verksamheter som främjar synskadade men också andra personer med funktionsnedsättning, samt att ge en god avkastning till Synskadades Stiftelse.

Liknande jobb

Liknande jobb