VD till Autoform i Malung

Rekryterare
Plats
Malung
Annonserat
den 26 april 2017
Stängs
den 25 maj 2017
Ref:
19999
Kontakta
Tina Rydh
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till Autoform söker vi nu en driven och affärsmässig VD som har fokus på affärsutveckling.

Arbetsbeskrivning
Vi söker Dig som brinner för att driva företag och har en dokumenterad erfarenhet av att leda och utveckla verksamheter. Tillväxt med förbättrad lönsamhet skall uppnås genom marknads-, produkt-, material- och produktionsutveckling.

Du måste ha affärsmässighet, driv och tekniskt kunnande för att nå framgång. Du kommer att arbeta strategiskt med affärsutveckling, men måste också vara beredd att axla ansvaret som ledare för vitala projekt.

Vem är du?
Kanske är Du VD på ett mindre bolag eller funktionsansvarig i ett större och längtar till nästa steg? Den vi söker har en teknisk och affärsorienterad profil samt är duktig på att se helheten i en producerande verksamhet. Erfarenhet från fordonsindustrin är meriterande.

Vidare ser vi att Du är resultatinriktad, strukturerad och har ett analytiskt sinnelag. Du är en person med driv som trivs med att ha en aktiv roll och vara delaktig i Dina medarbetares arbete. Som chef har Du förmågan att leda och inspirera andra med gott resultat. Det är ett krav att Du har haft budget- och personalansvar samt att Du behärskar engelska obehindrat. Kunskaper i tyska värdesätts. Vi ser helst att Du är Civilingenjör med goda företagsekonomiska kunskaper.

Vad kan Autoform erbjuda dig? 
Här kommer Du att få chansen att utvecklas genom ett spännande uppdrag i ett privat bolag med stark ägare. Du kommer att ingå i ett engagerat team på Autoform och även att ha ett utvecklande samarbete med kollegor inom övriga CalixKlippan.

Kontaktpersoner
I denna rekrytering samarbetar Autoform med Experis. För mer information om tjänsten är Du välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna Tina Rydh 0730-77 49 70 tina.rydh@se.experis.com, eller Pär Gårdbro 0702-68 80 76, par.gardbro@se.experis.com

Autoform är ett industriföretag med fokus på biltillbehör såsom bagagerumsmattor och takboxar tillverkade i återvinningsbar plast. Produkterna säljs huvudsakligen till biltillverkare i Europa och i mindre omfattning på eftermarknaden under namnet Calix. Produktionen omfattar vakuumformning med efterbearbetning av plastmaterial och montering. Autoform ligger i Malung och omsätter idag cirka 160 MSEK per år med ett 70-tal anställda. Utvecklingsplanen för de närmaste åren är mycket ambitiös. Autoform ingår i CalixKlippan AB med dotterbolag i Sverige, Norge, Polen, Tyskland, Brasilien och Ryssland med en total årsförsäljning om drygt 1.000 MSEK

Läs mer på autoform.se och calixklippan.com