Head of Cash Operations till St1

Rekryterare
Plats
Sundbyberg
Annonserat
den 26 april 2017
Stängs
den 25 maj 2017
Kontakta
Gustav Emthén
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker nu för St1:s räkning en engagerad Head of Cash Operations.

I rollen kommer du att ansvara för, leda och utveckla Cash Operations teamet som har ansvar för St1s likviditetsplanering och all kassahantering/leverantörsreskontra. Vi tror att du har en civilekonomexamen eller motsvarande, erfarenhet från personalansvar samt har en gedigen erfarenhet inom redovisning och är van att leda och utveckla en grupp. Som person är du framåt, prestigelös och har en hög social kompetens. Du trivs med att driva projekt, leda initiativ och att arbeta efter egna direktiv. Du har ett motiverande och coachande ledarskap och gillar att stödja och utveckla dina medarbetare.

Cash Operations består av sex personer. Du kommer att rapportera till Redovisningschefen för St1. Tjänsten är placerad på St1s huvudkontor i Sundbyberg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Leda Cash Operation teamet – Planera den dagliga verksamheten, stötta och coacha medarbetare, att säkerställa/bibehålla relevant kompetens och engagemang
  • Säkerställa avdelningens redovisning och rapportering
  • Driva utvecklings- och förbättringsarbete gällande processer, rutiner och samarbete med andra avdelningar
  • På eget initiativ ta ett övergripande och koordinerande ansvar för årsredovisningsarbetet utöver det direkta ansvaret.
  •  Agera ställföreträdande redovisningschef vid dennes frånvaro.

Välkommen med din ansökan, snarast via www.futurevalue.se. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Emthén, 0767 – 83 55 90, gustav.emthen@futurevalue.se.

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Miljöfrågan är ständigt prioriterad hos oss och målet är att utveckla och erbjuda förnybara bränslen som har mindre miljöpåverkan. Koncernens energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till etanolbränsle som görs på avfall. Koncernen har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland och ett i Sverige, ett raffinaderi i Göteborg och 1.500 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Koncernen har cirka 700 anställda. Besök gärna vår hemsida, www.st1.se, för mer information. 

Liknande jobb

Liknande jobb