Driven nyutexaminerad ekonom till Commercial analystteamet

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 april 2017
Stängs
den 25 maj 2017
Kontakta
Anette Skantz
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Är du en driven analytiker och nyutexaminerad från en högskole/universitetsutbildning inom ekonomi? Vill jobba på ett stort internationellt företag som commercial analyst?

Då ska du fortsätta läsa här nedan
SW hjälper vår kund inom hälsoindustrin att hitta en prestigelös och flexibel konsult som vill jobba tillsammans med 5 kollegor som commercial analyst. Här är chansen för dig att som vill komma in på ett stort och välrenommerat företag och skapa ett bra CV från grunden.

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att vara en av 5 kollegor i det nordiska teamet och du kommer ha mycket kontakt med dem både via telefon och mail. Du kommer i huvudsak att plocka fram data från kundens webbaserade system för att lägga in detta i Excel och där efter få fram olika rapporter till säljavdelningarna. Det ställer stora krav på att du har stor förståelse för siffror och kan analysera rapporterna.

Är du rätt person för denna tjänst kommer kunden att lägga på dig mer och fler avancerade arbetsuppgifter under uppdraget. Kunden behandlar dagligen stora datamängder där flertalet rapporter tas ut och analyseras kring kundflöde, rabatter, produkter. Du välkomnas till kollegor som är prestigelösa, engagerade och ambitiösa.

Lämplig bakgrund
För att du ska klara denna tjänst är du nyutexaminerad från högskola/universitet inom ekonomi. Du är självklart en klippa på Excel och har lätt för att förstå siffror. Du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska då du dagligen har kontakt med övriga nordiska länder. Har du jobbat tidigare i något CRM system är det en merit men inget krav.

För att du ska trivas hos kunden bör du vara analytisk lagd, gilla siffror och ha ett eget driv. Du jobbar effektiv och resultatfokuserat, samtidigt som du är prestigelös och positiv. Du är proaktiv och noggrann samtidigt som du är kommunikativ och självständig i att driva arbetet framåt. Detta är tjänsten för dig som vill se hur det fungerar på en avdelning som analyser och tar hand om stora datamängder som sedan utvärderas och prissätts efter dagliga varor i hälsobranschen.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start i juni är det heltid fram till och med 31/8- 2018 med anställning hos SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Skantz, 08-407 55 66

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra konsultchefer samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi

Liknande jobb

Liknande jobb