Vill du som kvalificerad jurist arbeta med försäkringsrättsliga frågor?

Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 april 2017
Stängs
den 25 maj 2017
Ref:
850
Kontakta
Tomas Ehrngren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som jurist på Försäkringsrätt arbetar du med tillstånds- och sanktionsprövningar samt med framtagande och implementering av nya regler och föreskrifter. Du kommer att samarbeta nära med den utredande verksamheten inom Finansinspektionen (FI).

Arbetet ger stor möjlighet för dig som jurist att få hög specialistkompetens inom ett rättsligt område under FI:s tillsyn och möjlighet finns att medverka i avdelningens internationella arbete. Du har även löpande kontakter med andra myndigheter och Regeringskansliet.

Vi söker dig som har en jur. kand och är notariemeriterad. Du har även erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete på myndighet och/eller försäkringsbolag och/eller advokatbyrå. Erfarenhet från överrätt eller av försäkringsrätt (näringsrätt) och/eller bolagsrätt är meriterande.

Du som söker är analytisk, självgående och strukturerad. Du bidrar med gott samarbete och är tydlig i din kommunikation. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan med cv och personligt brev senast den 25 maj 2017. I denna rekrytering samarbetar FI med Experis. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Tomas Ehrngren, 072-723 01 42, tomas.ehrngren@se.experis.com.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar drygt 400 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Med vänliga Hälsningar,
Finansinspektionen

Liknande jobb

Liknande jobb