Ekonomiassistent till Magelungen

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 april 2017
Stängs
den 26 maj 2017
Kontakta
Emma Levin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Magelungen är ett idéburet, innovativt och medarbetarägt aktiebolag, ett företag i ständig förändring och tillväxt. Företaget vill bidra till samhällsnytta och innovationskraft inom behandling, skola och förändringsarbete.

Magelungen söker en engagerad och initiativrik ekonomiassistent. Du kommer vara delaktig i den fortsatta uppbyggnaden av Magelungens ekonomifunktion. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team om 7 medarbetare bestående av redovisningsekonomer, ekonomiassistenter och controllers. Rapportering sker till ekonomichefen men det dagliga arbetet leds av vår controller.

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent kommer du att ansvara för hela processen kring leverantörsfakturor, korthantering samt kontanthantering. I arbetsuppgifterna ingår även en del löpande bokföring, kontoavstämning, budgetuppföljning samt delaktighet i månads- och årsbokslut samt support och service till våra 40-talet chefer och övriga medarbetare.

Lämplig bakgrund
För att lyckas i rollen tror vi att du är gymnasieekonom, gärna med någon kompletterande eftergymnasial utbildning med inriktning mot redovisning. Vi tror även att minst 3 års erfarenhet av liknande uppdrag behövs för att klara uppdraget. Goda kunskaper i MS Office och framförallt i Excel är en självklarhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och letar efter dig som är strukturerad, flexibel, noggrann, driven och lösningsfokuserad. Du tycker om att arbeta självständigt och har god samarbetsförmåga samt är både engagerad och sprider engagemang.

Omsättningen är idag 350Msek och de senaste årens genomsnittliga tillväxttakt om 15 % per år väntas fortsätta. Detta kommer att ställa fortsatta krav på att ekonomienheten utvecklas i samma takt både vad gäller bemanning och arbetssätt.

Övrigt
I den här direktrekryteringen till Magelungen hjälper vi på SW dem att hitta deras nya ekonomiassistent. Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan direkt- antingen via vårt system och knappen nedan eller genom att maila din ansökan till emma.levin@sw.se

Tjänsten är tänkt att starta omgående och kunden tillämpar 6 månaders provanställning. Tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, 076 647 16 65.

Idag består Magelungen Utveckling AB av fristående skolor och behandlingsverksamheter. Bolaget har även en utbildningsverksamhet; Akademi Magelungen. Det medarbetarägda företaget har andra primära syften än att vinstmaximera. Den unika företagsformen där alla medarbetare kan bli delägare anses vara en garant för hållbar ekonomi, god kvalitet och långsiktighet.

Forskning och utvärdering är integrerat i organisationen. Företaget finns i Stockholm, Södertälje, Solna, Nacka, Gävle, Uppsala, Västerås, Örebro, Jönköping, Göteborg och Helsingborg.

Läs mera på www.magelungen.com

Liknande jobb

Liknande jobb