Senior Financial Controller till börsnoterat industriföretag

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 april 2017
Stängs
den 26 maj 2017
Kontakta
Julia Dahl
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en Senior Financial Controller med god redovisningskompetens till ett välkänt och attraktivt börsbolag i spännande fas med pågående förändringar. Arbetserfarenhet från en roll som senior redovisningsekonom är meriterande. Vi söker en driven och kunnig person till denna tjänst som är bred och kombinerar komplexa redovisningsfrågor med inslag av controlling. Vi söker antingen dig som är underkonsult (interim manager) eller dig som är intresserad av en hyrrekrytering. Uppdraget kommer att pågå i minst 6 månader på bolagets huvudkontor i Stockholm. Skicka in ditt CV redan idag då vi kommer att intervjua löpande och tillsätta rollen inom kort.

Din utmaning

  • Upprätta årsredovisning och inkomstdeklarationer
  • Ansvara för upprättandet av månads-, kvartals, och årsbokslut
  • Uppföljning och analys av utfall för specifika områden inom affärsverksamheten, inkluderat intäktsredovisning och produktionskostnader
  • Samarbeta med Business Control och ha kontakt med flera funktioner inom bolaget
  • Stötta medarbetarna på redovisningsavdelningen i redovisningsfrågor
  • Upprätta redovisning av moms och arbetsgivaravgifter
  • Delta i interna projekt med syfte att förbättra och dokumentera arbetssätt och processer

Erfarenhet
Vi söker dig med minst fem års erfarenhet ifrån kvalificerat redovisningsarbete, gärna inom B2B. Du har gedigen erfarenhet av komplexa redovisningsmiljöer och mycket god förståelse för hela redovisningsprocessen samt arbetar självständigt med allt från löpande redovisning till rapportering och bokslut. En akademisk examen i ekonomi, arbetserfarenhet från börsbolag eller ett tillverkande bolag är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper
Som person är du driven, strukturerad och flexibel. I din yrkesroll sätter du dig snabbt in i nya arbetsuppgifter, genomför ditt arbete ansvarsfullt och håller hög kvalitet i samtliga processer. Du är stresstålig, initiativtagande och bekväm med att arbeta i en dynamisk miljö där du hanterar parallella projekt.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/1105.

Ansvarig kontaktperson är Julia Dahl. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.

Liknande jobb

Liknande jobb