Chef marknad, utbildning & event sökes till AFA Försäkring

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 april 2017
Stängs
den 26 maj 2017
Kontakta
Sissel Pettersen
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till vår uppdragsgivare AFA Försäkring söker vi en Chef marknad, utbildning och event. Du blir en del av Kommunikationsavdelningen på AFA Försäkring med totalt 30 medarbetare som är organiserade i två avdelningar och en stab. Enheten ansvarar för kommunikation till interna och externa målgrupper och servar hela företaget med kommunikationslösningar. Kommunikationsenheten är mitt i en spännande utvecklingsresa som ska framtidssäkra arbetet för att bättre möta uppdragsgivarnas och kundernas behov.

I rollen kommer du att ha personalansvar för 11 anställda med bred kompetensbredd. Du sitter i ledningsgruppen för enheten och rapporterar till Chef Kommunikation. AFA Försäkring sitter i ljusa och fräscha lokaler i centrala Stockholm och kan erbjuda goda friskvårdsmöjligheter.

Klicka här för att se hur det är att jobba på AFA Försäkring.  

Arbetsuppgifter och tjänsten
Ett viktigt uppdrag som hanteras på din avdelning är att informera och utbilda försäkringsinformatörer i kommuner och landsting kring de kollektivavtalade försäkringarna. Uppdraget styrs av externa representanter från arbetsmarknadens parter inom kommun- och landstingssektorn. Avdelningen driver också marknadskommunikationsprojekt och ett antal interna och externa event.

I rollen ingår att:

  • planera din verksamhet och styra avdelningen mot sina mål
  • leda, coacha och resursplanera avdelningens medarbetare
  • löpande utveckla avdelningens arbetssätt
  • säkerställa tydliga mål och nödvändig kompetensutveckling
  • proaktivt arbeta med interna och externa uppdragsgivare för att identifiera och möta deras behov
  • leda och utveckla informationsuppdraget inom kommuner och landsting

Erfarenhet, utbildning och person
För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig med flera års erfarenhet av personalledande roller med budgetansvar, där du arbetat både i ledningsgrupper och i styrgrupper. Du har erfarenhet och kunskap inom kommunikation och troligen har du en akademisk utbildning inom området alternativt motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Vidare ser vi det som nödvändigt för rollen att du har god kunskap och erfarenhet om arbetsmarknadens parter.

Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på engelska.

Som person ser vi att du är trygg och tydlig i din ledarroll samt bekväm med att fatta beslut. Du har förmågan att skapa ett förtroendefullt arbetsklimat, delaktighet och engagemang. Du har tillit till dina medarbetare och skapar förutsättningar för ditt team att växa och utvecklas i sina roller. För att lyckas krävs det också att du har förmågan att skapa goda relationer, samverka och arbeta tillsammans med andra. Du är öppen och lyhörd i dialogen med både medarbetare, verksamhet och parter.

Möt en av dina framtida kollegor här.

Vad vi erbjuder
AFA Försäkring erbjuder ett stimulerande och ansvarsfullt arbete inom ett område som genomgår en spännande förändring och utveckling. Rollen är bred med många möjligheter till att fritt styra det egna arbetet.

På enheten finns stöd i form av kommunikationspartners som jobbar nära interna uppdragsgivare för att tidigt identifiera behov och agera som ambassadör för enheten. I staben finns också en controller och erfarna verksamhetsutvecklare som stöder avdelningscheferna i deras utvecklingsarbete.

Som chef på AFA Försäkring är du en del av ett ledarnätverk som träffas flera gånger per år i syfte att kompetensutvecklas och utbyta erfarenheter.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar AFA Försäkring med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten direkt på AFA:s hemsida www.afaforsakring.se eller genom att klicka på denna länk Vid frågor vänligen kontakta Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget
AFA Försäkring ger trygghet och ekonomiskt stöd vid sjukdom, arbetsskada, arbetsbrist, dödsfall och föräldraledighet. Våra försäkringar är bestämda i kollektivavtal mellan arbetsmarknadens parter och vi försäkrar runt 4,5 miljoner människor i privat näringsliv, kommuner, landsting och regioner. AFA Försäkring drivs utan vinstsyfte och förvaltar cirka 200 miljarder kronor. En viktig del av vår verksamhet är att stödja forskning och projekt som aktivt syftar till att förbättra arbetsmiljön. AFA Försäkring har cirka 650 medarbetare och ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK.

Liknande jobb

Liknande jobb