OKQ8 Bank rekryterar en Card Acquiring Specialist

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 april 2017
Stängs
den 26 maj 2017
Ref:
20437
Kontakta
Malin Magnusson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

OKQ8 Banks verksamhet står under Finansinspektionens tillsyn och löpande kontroll. OKQ8 Bank ägs till 100% av OKQ8 AB som i sin tur ägs av OK ekonomisk förening och Kuwait Petroleum International. OK-Q8 Bank AB tillhandahåller betalmedel och bedriver betalningsförmedling bland annat via OKQ8's Visakort. Bolaget bedriver även in- och utlåningsverksamhet samt verksamhet inom området factoring med tillhörande kreditgivning. Enbart fakturor från bolag inom OKQ8 koncernen köps in.

Tjänsten som Card Acquiring Specialist är nyinrättad och syftar till att uppdatera och exekvera strategin för den skandinaviska inlösenaffären. Du blir en del av avdelningen Operations och rapporterar till Manager Operations. Geografisk placering blir OKQ8´s nya och mycket moderna kontor i centrala Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Som Card Acquiring Specialist ansvarar du för OKQ8’s skandinaviska inlösenaffär. Du säkerställer kortacceptans på OKQ8’s skandinaviska stationer och dess samarbetspartners, ansvarar för säkerhetslösningar och bevakar och genomför förändringar i samarbete med våra leverantörer. Befattningen omfattar PCI ansvar för Sverige och Danmark. Vidare bevakar du regulatoriska krav inom området samt följer upp uppsatta SLA mot leverantörer. Du är också ansvarig för eventuella upphandlingar. Tjänsten är verksamhetsnära och du har ett nära samarbete med både svenska och danska kollegor. Resor till Danmark förekommer.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant universitetsutbildning samt några års erfarenhet av en liknande roll inom bank-/finansbranschen med fokus på kund-, kort- och transaktionssystem. Vi tror att du har din huvudsakliga erfarenhet från verksamhetssidan men då rollen innebär kravställning mot IT är det viktigt at du har mycket god teknisk förståelse. Rollen kräver goda språkkunskaper inom svenska och engelska, danska är meriterande.

Du har ett starkt kund- och affärsfokus tillsammans med mycket god förmåga att se helheten. Du är lyhörd och lösningsorienterad och din kommunikativa förmåga är utmärkt. Vidare är du handlingskraftig och van vid att ha ett strategiskt perspektiv.

Vad kan OKQ8 Bank erbjuda dig?
OKQ8´s kultur präglas av öppenhet, ärlighet och tydligt kundfokus. Vi värdesätter kompetens och strävar alltid efter en snabb och smidig leverans. Tjänsten som Card Acquiring Specialist är nyinrättad varpå rätt person ges stor möjlighet att själv sätta sin prägel på rollen. Vi ser gärna att du har en vilja att fortsätta att utvecklas i vår organisation. 

Kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar OKQ8 Bank med Experis Finance. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Magnusson på telefon 076-780 68 64 alt rekryteringskonsult Tomas Ehrngren på telefon 072-723 01 42. Då vi intervjuar fortlöpande är det viktigt att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

OKQ8 Sverige och Q8 Danmark utgör tillsammans ett av Skandinaviens största oljebolag. Vi är en engagerad och kundorienterad organisation med cirka 5000 anställda i Sverige och Danmark. Våra värderingar är öppen och ärlig, kundfokus, kompetens, snabbt och smidigt, och de påverkar vårt dagliga arbete. Våra medarbetare har alla något unikt att erbjuda, och genom våra värderingar kan vi växa och utvecklas. Vi har cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, där vi tillhandahåller produkter och tjänster för människor i rörelse. Vi erbjuder bränsle, hög tillgänglighet och ett stort urval av bilrelaterade produkter samt färska livsmedel och 100 % rättvisemärkt kaffe. Vi arbetar aktivt med att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga bränslen och produkter.

Liknande jobb

Liknande jobb