Affärsutvecklare - Erbjudande sökes till Skandia

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 april 2017
Stängs
den 27 maj 2017
Kontakta
Sophie Karlsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Skandia söker nu en driven och erfaren Affärsutvecklare till avdelningen för Erbjudande. Avdelningen ingår i enheten Produkt Spar & Erbjudande och ansvarar för att säkerställa strategi och roadmap för Skandias samlade försäkringserbjudandet för Privat- och Företagsmarknaden. I uppdraget ingår att definiera och implementera erbjudanden och tjänster för ökad kundupplevelse och kors- och merförsäljning. Ansvaret sträcker sig från erbjudandestrategin, via implementering till lansering samt förvaltning.

Tjänsten är placerad på Skandias kontor på Lindhagensgatan i Stockholm och du rapporterar till chefen för Erbjudande.

Arbetsuppgifter
I rollen som affärsutvecklare behöver du ha god kunskap om kundens behov och vad konkurrenterna gör. Utifrån det ska du tillsammans med Försäljning, Produkt försäkring (Spar, Risk och Hälsa) och Bank ta fram erbjudanden och tjänster som tillgodoser marknadens behov och säkerställer att Skandia är konkurrenskraftiga på marknaden. Detta innebär att du kommer att leda, driva och agera kravställare i olika utredningar för att säkerställa utvecklingen av erbjudanden och tjänster inom området. Arbetet utförs i nära samarbete med övriga enheter inom Skandia.

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Paketera koncept, produkter, tjänster, service, administration, allokering och pris till segmentsöverskridande erbjudanden
  • Förvalta specifika erbjudanden och koncept
  • Aktivt föreslå aktiviteter och erbjudanden som kommer att stödja uppsatta mål och strategi
  • Genomföra och delta i strategiska utredningar
  • Leda och delta i olika projekt, arbetsgrupper och styrgrupper

Erfarenhet
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av utvecklingsfrågor samt har bred kunskap inom försäkringsområdet samt förståelse för den marknad Skandia agerar på. Vi ser att du har en stor förståelse och erfarenhet av affärsutveckling och brinner för att samverka och skapa långsiktiga relationer. Har du kunskap inom området Tjänstepension, Risk och Hälsa eller digitalisering ser vi det som starkt meriterande. För att vara lyckosam i denna roll ser vi att du har en akademisk examen med inriktning ekonomi, juridik eller likvärdig.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi hoppas hitta dig som är driven och har ett utpräglat strategiskt och analytiskt förhållningssätt till ditt uppdrag samt har en fallenhet för att se helheten. Vi behöver en leveransfokuserad, strukturerad och ordningsam person med en utpräglad kommunikativ förmåga. För att trivas i rollen måste du gilla att ha många bollar i luften, vara resultatorienterad och proaktiv samt ha hög social kompetens. Du behöver även ha hög integritet och våga prioritera och ställa krav. Du ser en stimulans i att arbeta med mot tighta deadlines och du kan arbeta självständigt men har också lätt för att leda och engagera dina kollegor.

Skandia erbjuder dig ett arbete i en kreativ och stimulerande miljö med högt tempo och mycket kommunikation. Är du rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas inom bolaget.

Låter det här som en intressant roll för dig? Kontakta då oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Skandia med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här nedan. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sophie Karlsson, 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Skandia är en av Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncerner. Vi har gett människor ekonomisk trygghet i mer än 160 år och har en stark tradition av pionjäranda, produktutveckling och samhällsengagemang. Vi skapar rikare liv för människor med hjälp av lösningar inom sparande, pension, ekonomisk trygghet och vardagsekonomi, och genom att underlätta för dem att fatta kloka beslut om sin ekonomi. Idag är vi 2 400 anställda och har ca 2 miljoner kunder i Sverige och Danmark. Totalt förvaltar Skandia ett kapital om drygt 548 miljarder kronor.  Läs mer på www.skandia.se.

Liknande jobb

Liknande jobb