Head of Group Business Control till AniCura

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 april 2017
Stängs
den 27 maj 2017
Kontakta
Catrin Gerdin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Söker du en ledande roll i en internationell expansiv verksamhet där möjligheterna till utmaningar och utveckling är stora? Vill du arbeta strategiskt och verksamhetsnära i ett nära samarbete med CFO och ledning? Nu har du som gillar att vara med och påverka och driva saker framåt en fantastisk möjlighet som du inte får missa!

Detta söker vi
AniCura befinner sig i en mycket spännande tillväxt- och utvecklingsfas och växer kraftigt både organiskt och via förvärv. Vi söker dig som vill ta ett nästa steg och ansvara för AniCuras Group Business Control-funktion. Funktionen utgör ett affärsmässigt stöd till CFO och ledningen i koncernen och du kommer att ansvara för ett brett spektrum av områden. I rollen som Head of Group Business Control kommer du att rapportera direkt till CFO samt leda och utveckla verksamheten och medarbetarna inom Group Business Control. Tjänsten innebär ett personalansvar för två personer och är placerad på AniCuras huvudkontor i Danderyd.

Dina arbetsuppgifter
Som Head of Group Business Control kommer du att arbeta i en drivande och utvecklande roll, där du kommer att ha en nyckelroll i koncernens utveckling.

Du kommer att ha ett övergripande ansvar för följande:

  • Koncernens strategiska mål och uppföljning
  • Analys av koncernens finansiella utveckling
  • Utveckling av koncernens strukturer och processer för business performance
  • Utveckling av business intelligence, balanced scorecard, nyckeltal och rapporter
  • Budget- och prognosprocesser
  • Värdering av koncernens dotterbolag
  • Integration av nyförvärvade verksamheter
  • Koordinering med business controllers i affärsområdena

Utvecklingsmöjligheterna är mycket stora för rätt person i och med koncernens tillväxt.

Din profil
Vi söker dig som är civilekonom eller civilingenjör och som har en kvalificerad erfarenhet från professional services, gärna i kombination med operativ controllererfarenhet. Du har en stark analytisk förmåga och mycket god vana både av att arbeta med stora datamängder och att dra slutsatser när datatillgänglighet är mer begränsad. Du har även god förståelse för processer och arbetsflöden samt har en talang för att identifiera möjligheter till förbättringar och att implementera dessa.

Du som person
Då du kommer ha en övergripande roll är det viktigt att du är affärsorienterad, strategisk och analytisk samt är mål- och lösningsfokuserad för att driva processer och ro förändring i land. För att trivas som bäst i den här rollen är du driven och handlingskraftig samt har en nyfiken och positiv inställning. Du har integritet samt en förmåga att hantera en föränderlig miljö.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar AniCura med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Catrin Gerdin på Prodiem, tfn 070-659 76 29 eller Caroline Björk på Prodiem, tfn 073-303 34 66.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Tillsammans skapar vi framtidens djursjukvård. AniCura är en familj av framstående sjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén att med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård och grundades 2011 som den första sammanslagningen av djursjukhus i Norden. Idag är AniCura en förebild inom avancerad djursjukvård och en uppskattad partner till djurägare och remitterande veterinärer i Europa. AniCuras 3,000 anställda tar varje år hand om 1.5 miljoner patienter i våra 150 verksamheter i sju länder. Läs mer om företaget på www.anicuragroup.com   

Liknande jobb

Liknande jobb